RFW 5. diena: Aristocrat Kids, Zaza Couture, Rock and Mouse

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
RFW 5.diena: Bērnu mode
RFW 5.diena: Bērnu mode Foto: Jānis Škapars/TVNET

Rīgas modes nedēļā ceturtajā dienā varēja vērot tādas bērnu modes skates Aristocrat Kids, Zaza Couture, Rock and Mouse (Latvija).

Aristocrat Kids

Aristocrat Kids ir bērnu apģērbu zīmols, kas piedāvā augtsvērtīgus roku darinātus tērpus meitenēm vecumā no 2 līdz 12 gadiem. Zīmola kolekcijas ir piemērotas gan īpašiem notikumiem, gan ikdienai.
 

Zaza Couture

Bērni, kas zied kā puķes lielajā dzīves dārzā, ir zīmola dizaineres neizsmeļams iedvesmas avots. Kolekcijām raksturīgas košas krāsas, drosmīgas formas un neparastas faktūras. Tērpi ir veidoti tā, lai katra diena mazām modes dāmām un mazajiem džentelmeņiem būtu kā svētki. Ikgadējās Zaza Couture kolekcijas pasūta no vairāk nekā 100 veikaliem ASV un vairākiem desmitiem veikalu Austrālijā, Jaunzēlandē, Japānā un Īrijā.
 

Rock and Mouse

Rock and Mouse ir Latvijā radīts bērnu modes zīmols, kas iestājas par kustību brīvību un garšīgiem smiekliem. Par bērnu vēlmi izpausties un izzināt šo pasauli. Rock and Mouse tic košiem piedzīvojumiem tāpat kā krāsām. Un strādā ar pārliecību, ka „praktiski” nav jābūt „garlaicīgi”. Zīmols rada apģērbu un aksesuārus bērniem no dzimšanas līdz aptuveni 6 gadu vecumam, kolekcijās izmantojot kopā ar latviešu māksliniekiem radītas audumu apdrukas.
 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu