"Lattelecom" maina nosaukumu (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens / LETA

1. aprīlī SIA "Lattelecom" oficiāli kļūst par SIA "Tet". Turpmāk klienti saziņā visos kanālos saskarsies ar Tet, nosaukumu 2. aprīlī mainīs arī ierastie Wi-Fi tīklu nosaukumi, un aprīļa laikā mainīsies veikalu noformējums. Pāreja uz "Tet" būs pakāpeniska, un klientiem nav nepieciešams veikt papildu darbības - tā notiks automātiski, portālu TVNET informēja uzņēmuma pārstāve Lāsma Trofimova. 

Plānots, ka "Tet" turpmākajos trīs gados īstenos digitālo transformāciju un iedzīvinās jaunas vērtības, pirmajā vietā liekot cilvēku un viņa dzīves kvalitātes uzlabošanu. "Tet" mērķis ir būt vienkāršam un saprotamam zīmolam un pakalpojumu izstrādē aktīvi iesaistīt klientus.

Jauno "Tet" izskatu un vārdu jau ieguvuši "Lattelecom" veikali Rīgā (t/p "Alfa" un Dzirnavu ielā) un Rēzeknē. Tiem jau šonedēļ sekos veikals t/c "Akropole", kā arī veikali Liepājā, Cēsīs un Jēkabpilī, bet visu aprīli zīmola maiņu piedzīvos pārējie "Lattelecom" veikali.

Ar ko jārēķinās klientiem?

Ierastie klientu numuri, uzņēmuma norēķinu konti, pakalpojumu nosacījumi un līdzšinējie rēķinu saņemšanas un apmaksas datumi paliek nemainīgi. Vienīgais, kas klientam turpmāk jādara, - veicot bankā maksājumu, kā saņēmēja jānorāda jaunā SIA "Tet".

Tomēr pirmajos pāris mēnešos maksājums nonāks pareizajam adresātam arī tad, ja klientam maiņu veikt būs aizmirsies. Automātiskie maksājumi bankā nav jāmaina - pāreja notiks nemanot. Turpmāk klienti saziņā visos kanālos saskarsies ar Tet - kā čatbotā un e-pastos, tā arī zvanu centrā un pakalpojumu pārskatos.

Aprīļa izskaņā būs pieejama jaunā "Tet" mājaslapa, kuras testēšanā jau šobrīd iesaistījušies vairāk nekā 1100 cilvēki, kuru lietotāju pieredze ņemta vērā mājaslapas izstrādē. Ņemot vērā, ka lielākā daļa mājaslapas apmeklētāju to lieto mobilajās ierīcēs, jaunā mājaslapa veidota, vispirms domājot par tās lietojamību mobilajos ekrānos.

Ierastie Wi-Fi tīkli 2. aprīlī jau būs atrodami ar citu vārdu - "Tet-free", "Tet-skola" un "Tet_plus". Tos lietojot pirmo reizi, būs nepieciešams savā ierīcē nomainīt tīklu un "Tet_plus" (līdzšinējā "Lattelecom_plus") lietotājiem - vienreiz ievadīt paroli.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu