Pārdošanā nonācis seriāla “Pilna māja” ikoniskais namiņš

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Kadrs no seriāla "Full House"

Kad 2000. gadu sākumā Latvijā sāka pārraidīt slaveno seriālu “Pilna māja”, tas nekavējoties iekaroja skatītāju sirdis, un šis seriāls bija viena no apspriestākajām tēmām jauniešu un bērnu vidū. Līdz ar galveno varoņu atveidotājiem slavu ieguva arī ikoniskais Sanfrancisko pilsētas namiņš, kas ik dienas pulcēja simtiem tūristu un seriāla fanu. Nu šo namiņu ir iespējams iegādāties.

Māja, kurā tika uzņemtas slavenā seriāla āra ainas, jau atkal nonākusi pārdošanā, vēsta amerikāņu izdevums “Architectural Digest”. Viktoriāņu stila māja ar piecām guļamistabām, trīs vannasistabām un tualeti šomēnes atkārtoti būs nopērkama – iepriekš šo namu bija iespējams iegādāties 2016. gadā par 4,15 miljoniem dolāru, bet šobrīd cena vēl netiek atklāta. Kopš seriāla turpinājuma iznākšanas 2016. gadā māja oficiāli pieder seriāla veidotājam un producentam Džefam Frenklinam, kaut arī pats seriāla veidotājs mājā tā arī nav dzīvojis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My new house in San Francisco. Look familiar?!

A post shared by Jeff Franklin (@fullerhouseguy) on

“Šis nams man vienmēr būs īpaši emocionāli nozīmīgs,” atklāj Frenklins. “Tas ir mana mīļākā seriāla simbols un man saistās ar manu otro ģimeni – seriālu “Pilna māja” un “Pilnāka māja” aktieriem un filmēšanas komandu.”

Mājas fasādes filmēšana notika 1987. gadā, taču uzreiz pēc tās iekļaušanas seriāla sākuma klipā tās toreizējie īpašnieki aizliedza seriāla veidotājiem turpmāk māju izmantot filmēšanas vajadzībām. Visas iekštelpu ainas tika filmētas studijā. Līdzko bija iespēja šo māju iegādāties, seriāla veidotājs Džefs Frenklins to nekavējoties nopirka. Tiklīdz nams bija Frenklina īpašumā, viņš to pārveidoja, sākot ar ārdurvīm, beidzot ar fasādes renovāciju un pat pamatiem, kuri nebija mainīti kopš mājas uzbūvēšanas 1800. gadu sākumā.

Māja ar pelēkbaltu fasādi un sarkanām durvīm bija redzama seriālā, kurā spēlēja aktieri Bobs Sadžets, Džons Stamoss, kā arī Mērija Keita un Ešlija Olsenas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu