Reperim 50 Cent beidzot izdevies pārdot savu villu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix/ekrānuzņēmums

Pēc 12 gadu neveiksmīgiem mēģinājumiem pārdot savu grezno villu Konektikutas štatā beidzot reperim 50 Cent ir izdevies tikt no tās vaļā. Tiesa - šo īpašumu mūziķis ir realizējis ar milzīgiem zaudējumiem, vēsta britu izdevums "Daily Mail". 

Māju, kuras iegāde reperim 50 Cent beigu beigās izrādījās īsta neveiksme, mūziķis iegādājās tālajā 2003. gadā no boksera Maika Taisona par 18,5 miljoniem dolāru.

Ēkā ir 21 guļamistaba, 25 vannasistabas, profesionāla spēļu zāle, iespaidīgs fitnesa centrs, mājas kinozāle, peldbaseins, ierakstu studija, telpa ar zaļo ekrānu, naktsklubs, striptīza skatuve un Playboy villas pagalma imitācija ar terasi.

Jāpiebilst, ka vairākās telpās reperis ir veicis uzlabojumus pēc saviem ieskatiem - klubā ir vesela siena ar 50 Cent karjeras sākuma grupu "G-Unit" pilnā sastāvā, kā arī šīs grupas nosaukums ir redzams basketbola laukumā, bārā un treniņu telpā.

Foto: Zillow/Publicitātes foto

 Pēc vairākiem neveiksmīgiem pārdošanas mēģinājumiem reperim šogad villu izdevās pārdot par vien trīs miljoniem dolāru, tādējādi zaudējot 15 miljonus dolāru.  Taču šī nav mājas pirmā neveiksme - sākotnēji reperis šo māju bija atdevis bijušajai sievai Monikai Tēnerei kā šķiršanās dāvinājumu, taču sieva drīz vien reperim māju pārdeva atpakaļ par 4 miljoniem dolāru. Tālāk sekoja neveiksmīgie mēģinājumi pārdot un pat izīrēt par 100 000 dolāriem mēnesī. Samērā nesen, 2017. gadā, bēdīgi slaveno villu kāds mēģināja aplaupīt, taču reperis jau bija aizmirsis, ka viņam tā vispār pieder. Par to liecināja 50 Cent Instagram konta ieraksts:

"Manu māju nupat apzaga... Es domāju, ka biju to draņķi pārdevis."  

Opras Vinfrijas šovā 2012. gadā 50 Cent izkratīja sirdi par neveiksmīgo mājas iegādi un izteica nožēlu par vieglprātīgu attieksmi pret naudu. "Maiks Taisons nopelnīja vairāk nekā 400 miljonus dolāru un pārdeva šo īpašumu man, jo to nevēlējās vairs uzturēt," atklāj mūziķis. "Šāda nauda ir milzīga atbildība. Es nekad nesapratīšu māksliniekus, kas ir šādā situācijā un nespēj pat izskaitīt sev piederošos līdzekļus." 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu