Pārdošanā nonācis pasakainais Brūsa Vilisa pludmales nams

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sotheby's International Realty/EPA/Scanpix

Kurš gan negribētu māju īstā paradīzes pludmalē? Šobrīd nekustamo īpašumu tirgū ir nonācis fenomenālais Holivudas aktiera Brūsa Vilisa īpašums Tērksas un Kaikosas salā. Tiesa, šis īpašums nav no tiem lētākajiem – māju Brūss pārdod par 33 miljoniem dolāru.

Paradīzes pludmales nams atrodas uz nelielas saliņas Parotklejas, kas ir Tērksas un Kaikosas salu sastāvā jeb tās ir daļa no eksotiskajām Karību salām. Nekustamo īpašumu aģentūras Sotheby’s International Reality informācija vēsta, ka aktiera 1672 kvadrātmetrus plašajā īpašumā ietilpst galvenā ēka ar piecām guļamistabām un divas trīs guļamistabu viesu mājas. Kopumā īpašumā ir 11 guļamistabas, 13 vannasistabas un viena atsevišķa tualete, terase ar skatu uz jūru un veseli četri peldbaseini. Tāpat īpašumā ietilpst privāta pludmale un milzīgs pagalms ar bērnu rotaļlaukumu. Visas īpašumā esošās mājas ir būvētas tā, lai no guļamistabām vakaros pavērtos pasakains skats uz okeānu un saulrietu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu