Noticis gada kāzu modes notikums jeb 150 kleitas, kuras iekāro ikviena...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Kāzu un vakarkleitu modes šovs
Kāzu un vakarkleitu modes šovs Foto: Jānis Škapars/TVNET

Karaliski elegantā gaisotnē noticis “Kāzu un vakarkleitu modes šovs”, kā laikā tika prezentētas labāko Latvijas un ārvalstu viesu dizaineru un zīmolu 2019. gada pavasara un vasaras kolekcijas.

“Kāzu un vakarkleitu modes šovā” tika prezentēti vairāk kā 150 kāzu tērpi un vakarkleitas. Piedāvājam aplūkot katra skates dalībnieku kolekcijas tērpus. 

Amoralle
 

Dolce Cuore
 

Bride to be
 


 

Baronessa-Demi Couture
 

Inga Ezergale design
 

Hand Made by Evita Vilde
 

6. Septembris
 

 Amelia un SILDARE jewelry
 

Coo Culte
 

Silė Raimonda
 

Ivory Salonas
 

Šogad “Kāzu un vakarkleitu modes šovs” atzīmē nosacītu jubileju, jo šis būs jau pēc skaita piektais šovs, ko kāzu medijs LĪGAVĀM organizē. Kā norāda LĪGAVĀM galvenā redaktore un direktore Iveta Rikmane, tad gadu gaitā šova attīstība ir vērā ņemama. “Lepojamies, ka šis ir jau piektais šāda veida pasākums Latvijā. Šo gadu laikā esam rīkojuši šovu gan vairākās ekskluzīvās vietās, tai skaitā, Melngalvju namā un tolaik tikko kā jaunatvērtajā pieczvaigžņu viesnīcā Kempinski Riga, gan atraduši konceptu, kas liek aizrauties elpai kā visiem iesaistītajiem, tā apmeklētājiem. Pagājušā gadā pirmo reizi piesaistījām Latvijas izcilāko dekoratoru komandu no uzņēmuma Augu Māja, lai radītu romantisku ziedu valstību, un šogad iesākto turpināsim,” stāsta Iveta Rikmane, norādot, ka šogad pasākums pulcēja rekordlielu apmeklētāju skaitu – aptuveni 500 viesus. “Šova popularitāte topošo līgavu vidū pēdējo gadu laikā ir krietni augusi, un mēs par to ļoti priecājamies, jo tādā veidā varam veicināt kāzu industrijas attīstību Latvijā kopumā,” tā Iveta Rikmane.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu