“Vingruma” Līva: “Lai gan man “grēciņu” ir ne mazums, gudrie svari iepriecina – rezultāts ir!”

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vingruma klubs

Līva saka, ka reizēm nespēj atteikties no našķiem, it īpaši, ja mamma galdā cēlusi eklērus. Tomēr viņa vingro no sirds, un izrādās, ka “Vingruma” metode darbojas – heijā, viņa tievē!

Otrdiena. Šodien agrais treniņš, un, neskatoties uz pāreju uz vasaras laiku un to, ka tādējādi nākas celties vēl vienu stundu agrāk nekā parasti, esmu “Vingruma” klubā laikus.

Šodien Inese mums piedāvā intervāla treniņu, kas nozīmē, ka vingrinājums ir jātaisa 30 sekundes un tad seko 10 sekunžu pauze. Un tā vairākos piegājienos.

Lēnām jau sāku pierast pie šāda treniņa, lai arī sākumā man tas šķita grūtāks nekā ierastais. Visvairāk man nepatīk vingrinājumi, kuros sevi ir jātur uz sāna. Man tas šķiet tik nežēlīgi grūti! Izskatās, ka pa šiem diviem mēnešiem esmu sevi spēcinājusi, jo jūtu, ka varu noturēties nedaudz ilgāk nekā sākumā. Prieks!

Foto: Vingruma klubs

Ceturtdiena. Šonedēļ šis jau ir otrais agrais treniņš! Piecelties bija tik grūti, ka knapi izdevās. Šodien atkal izmantojam foršo TRX. Šodien pirmo reizi divu mēnešu laikā saskāros ar vingrinājumu, kuru nespēju izpildīt.

Bija jānotupjas konkrētā leņķī ar izstieptām rokām uz augšu, kurās jātur nostieptas TRX saites. Tā bija neiespējamā misija!

Pēc treniņa dodos ciemos pie mammas, kur mani sagaida eklēri. Tie ir mans vājais punkts. Kaut arī maziņš, tas tomēr sver gandrīz 50 gramus un līdz ar to aizpilda ievērojamu daļu no manas dienas kaloriju normas. Biju pārsteigta par kaloriju daudzumu auzu pārslu putrā.

Nespēju noticēt, ka 200 gramos auzu pārslu ir vairāk nekā 700 kaloriju. Kā tas iespējams?

Mani gan nomierina Inese un Elīna, sakot, ka putras lielāko daļu aizpilda piens vai ūdens. Viens no daudzajiem projekta plusiem ir tāds, ka ar tevi kopā ir cilvēki, kuri iet cauri tam pašam, kam tu.

Foto: Vingruma klubs

Sestdiena. Šonedēļ trešais treniņš pie Ineses. Šodien kopā ar Elīnu un vēl ar četriem cilvēkiem trenējamies mazajā zālē. Mums visiem bija kopā draudzīgi jāsadzīvo, lai netīšām otram neiebakstītu. Lai arī pildīju vingrojumu atvieglotās versijas, viegli nebija. Pēc treniņa man bija jāsagaida draugs, jo šodienas plānā bija ilgi gaidītais akvaparka apmeklējums. Gaidot viņu un atsildoties, uz skrejceliņa pastaigājos vēl veselu stundu. Pēc tam akvaparka nebeidzamās kāpnes - augšā, augšā un vēlreiz augšā!

AHHH, mani muskulīši!! Domāju, ka šodien kalorijas ir nodedzinātas gana!

Tas priecē, jo projekta laikā katrās brīvdienās ir kāds pasākums vai svētku svinēšana. Cenšos kalorijas uzņemt mazāk, tomēr grēku ir daudz. Tāpēc ir prieks, ja gudrie svari rāda, ka rezultāti tomēr ir.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu