Slavenas dāmas piedalās elegantā fotosesijā Vecrīgas jūgendstila viesnīcā (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pavasara sezonu sagaidot, iecienītā aktrise Dārta Daneviča un šarmantā radio un TV personība Maija Rozīte-Krištopane ļāvās elegantai fotosesijai Vecrīgas vēsturiskajā jūgendstila viesnīcā NEIBURGS, tādējādi atainojot savu aizraušanos ar kurpēm. Fotosesijas ideja bija atainot nesen tirdzniecības centrā Spice atvērtā austriešu zīmola Hogl skaisto pavasara kolekcijas apavu dažādību un variāciju iespēju dažādām gaumēm, savukārt bilžu autore bija pazīstamā pasākumu un raidījumu vadītāja Dagmāra Legante-Celmiņa, kura nesen pieņēmusi izaicinājumu attīstīt savu fotografēšanas talantu.

Foto sesijas ietvaros modeles tika tērptas Latvijas modes zīmolu Coo Culte un COOL tērpos, tādējādi akcentējot Hogl apavu piemērotību gan brīvā stila apģērbam, gan svētkiem un ikdienai. Pavasarīgs vieglums un bezrūpība ir jaunās Hogl kolekcijas dominējošais vadmotīvs, un tas tika pausts arī fotosesijas laikā. Dārta ļāvās bildēšanās procesam vannā, savukārt Maija Rozīte pozēja uz balkona ar skatu uz vecpilsētu.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu