Bijušās slavenību mājas, kuras var noīrēt AirBnb

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AirBnb/Reuters/Scanpix

Naktsmāju īres gigants AirBnb ir plaši pazīstams ar fenomenālām un unikālām mājvietām, kuras pārsteigs ceļotājus ne tikai ar dizainu, bet arī ar cenām – ne velti šis tīkls šobrīd konkurē ar viesnīcu biznesu. Tomēr šie nav vienīgie pozitīvie AirBnb mājokļu īres aspekti – šajā aplikācijā ir iespējams atrast mājas vai dzīvokļus, kas reiz ir piederējuši vai pat vēl pieder kādai pasaulslavenai zvaigznei. Lūk, reālas slavenību mājas, kuras ir iespējams noīrēt uz nakti.

Džimijs Hendrikss

70. gados rokenrola virtuozs Džimijs Hendrikss mitinājās Havaju salu kotedžā, Maui laikā, kad tika uzņemta filma “Varavīksnes tilts”. Viena nakts tā saucamajā piparkūku namiņā izmaksās 155 eiro. Īpašumā ir iekļauts arī dārzs, kurā nakšņotāji drīkst noplūkt dārzeņus brokastīm un izbaudīt Havaju salu veltes – kokos augošus banānus, papaiju, mango, guavas, ēdamās pasifloras, mandarīnus, apelsīnus, citronus, kokosriekstus un avokado.

Foto: AirBnb/AFP/Scanpix

Frānsiss Skots un Zelda Ficdžeraldi

Elegantais nams, kurā savulaik dzīvoja leģendārā amerikāņu rakstnieka Frānsisa Skota Ficdžeralda ģimene no 1931. līdz 1932. gadam šobrīd ir pieejams par 190 dolāriem par nakti. Māja Amerikas pilsētā Montgomerijā vienlaikus ir gan naktsmājas ceļotājiem, gan arī muzejs džeza laikmeta pārim.

Foto: AirBnb/AP/Scanpix

Džūlija Endrjūsa

Holivudas aktrises, filmas “Mūzikas skaņas” zvaigznes bijusī māja atrodas aptuveni 160 kilometrus no Ņujorkas. Modernajā mājā, ko saimnieki sauc par “gumijas namu”, valda īsts miers un klusums, kas patiks jebkuram Ņujorkas štata viesim. Viena nakts Holivudas zvaigznes mājā izmaksās 250 dolārus par nakti.

Foto: AirBnb/AP/Scanpix

Ava Gārdnere

Vēl vienas Holivudas zelta laikmeta aktrises māja ir pieejama tūristiem – tā ir Avas Gārdneres Kalifornijas mājiņa. Nelielā rezidence ceļotājiem ir pieejama vien par 84 dolāriem par nakti.

Foto: AirBnb/AP/Scanpix

Meraija Kerija

Iespaidīgais nams Malibu pludmales krastā liekus jautājumu neprasa – viena nakts šajā milzu mājā izmaksās teju 15 000 dolāru. Četru guļamistabu ēka ir celta Vidusjūras piekrastes arhitektūras stilā un pārsteigs ar bāru, iekštelpu baseinu un džakuzi, kā arī viesu māju. Māja pieder filmu producentam Maiklam Labertam, un šeit savulaik ir dzīvojusi dziedātāja Meraija Kerija.

Foto: AirBnb/Reuters/Scanpix

Čārlijs Čaplins

Mīlīgais namiņš Londonā, Kensingtonas rajonā ir Čārlija Čaplina bērnības māja, kur aktieris ar savu māti dzīvoja 19. gadsimtā. Mājā ir trīs stāvi, divas guļamistabas, vannasistaba, neliela virtuve un neliela terase ar dārzu. Viena nakts Čārlija Čaplina namiņā izmaksās 260 dolārus.

Foto: AirBnb/AFP/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu