Jelgavas mērs Rāviņš kļuvis par pensijas saņēmēju (6)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

Jelgavas mērs Andris Rāviņš (ZZS) 2018.gadā kļuvis par pensijas saņēmēju, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā amatpersonas deklarācija.

Pērn Rāviņa alga domē bijusi 36 690 eiro. Ievērojamu mēra ienākumu daļu - 20 223 eiro - veidojusi pensija. Tāpat Rāviņš deklarējis piecus eiro, kas saņemti no bankas kā procenti.

Rāviņa īpašumā joprojām ir 2007.gadā ražota vieglā automašīna "Volvo S80", 1991.gadā ražota "VAZ-2105" un 1984.gada izlaiduma kravas furgons "UAZ-452".

Skaidras naudas uzkrājumi mēram ir 3500 eiro, bet bezskaidras naudas - 874 ASV dolāri (ap 805 eiro), kas pēdējo gadu laikā nav mainījušies. Taču gada laikā uzkrājumi bankā eiro valūtā ir auguši par 6315 eiro, sasniedzot 29 482 eiro.

Jelgavas domes priekšsēdētājs ir īpašnieks dzīvoklim Jelgavā un īpašumam Jelgavas novada Sesavas pagastā. Vēl viens īpašums pagastā deklarācijā norādīts kā kopīpašums.

Līdz ar domes priekšsēdētāja amatu Rāviņš deklarējis arī citus amatus - viņš ir bijis Zemgales plānošanas reģiona padomes dalībnieks, Sabiedriskās integrācijas fonda padomes loceklis, Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdētāja vietnieks no republikas pilsētām, Latvijas Olimpiskās komitejas izpildkomitejas loceklis, Latvijas Volejbola federācijas viceprezidents un Latvijas Lielo pilsētu asociācijas biedrs, Hercoga Jēkaba kluba prezidents, kā arī Jelgavas pilsētas biedrību un nodibinājumu atbalsta programmas komisijas priekšsēdētājs un Sabiedrības integrācijas komisijas priekšsēdētājs, taču atalgojumu saņēmis tikai domē.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu