Īstais laiks mainīt vējstikla slotiņas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Inovatīvo Trico Flex slotiņu maiņa patlaban ir sevišķi izdevīga.

Siltiem pavasara laikapstākļiem nomainot vēsos un lietainos, var atklāties, ka aizvadītajā ziemā vējstikla slotiņu gumija un korpuss tiktāl nolietoti, ka vairs nespēj pildīt savas funkcijas. Pavasarī, kad automašīnas stiklu pat pēc neilgas stāvēšanas klāj putekļi un putekšņi, bet vēlāk arī koku lapotnes izsvīdumi, nodilušās slotiņas nespēj kārtīgi notīrīt stiklu, pat bagātīgi piepalīdzot vējstikla šķidrumam. Trico iesaka nomainīt vējstikla slotiņas atbilstoši automašīnas specifikācijai, nodrošinot gandrīz 100% pasaules autoparka pārklājumu. Trico saražo ap miljonu vējstikla slotiņu gadā, un tā produkciju aizstāv vairāk kā 100 dažādu patentu, kam drīzumā pievienosies vēl jauni. Lai atbildētu uz jautājumu "Kāpēc tieši Trico?" pietiek ieskatīties šī zīmola mājaslapā. Trico tehnoloģiju un attīstības centrs Mičiganā, ASV aprīkots ar pasaules klases testa iekārtām, tostarp 60 izmēģinājumu kamerām, 150 testa stendiem un sešiem pilnizmēra boksiem slotiņu testēšanai uz reāliem transportlīdzekļiem. To visu prot likt lietā atbildīga un ieinteresēta 70 inženieru komanda. Vēl 200 augsti kvalificētu inženieru nodarbināti Trico filiālēs citur pasaulē.

Vienkārša uzstādīšana pēc videoinstrukcijas

Trico Flex ir lokanās jeb t.s. bezkorpusa slotiņas, kas piedāvā arī vecākiem vai vienkāršākiem automobiļiem pārēju no tradicionālās konstrukcijas uz premium risinājumu, turklāt par pieņemamu cenu. Memory Curve Steel tehnoloģija nodrošina ideālu pielāgošanos stikla izliekumam un, attiecīgi, arī vienmērīgu tīrīšanu. Pirms laišanas tirdzniecībā Trico Flex veikti izmēģinājumi ar 1,5 miljoniem vēzienu ciklu. Tā kā Trico Flex galvenokārt paredzētas automašīnām, kurām rūpnīcā neuzstāda mīkstā tipa slotiņas vai arī tās ir pārlieku dārgas, izmēru diapazons ir iespaidīgs - no 15" līdz 32". Trico Flex izmantota Swift Easy vienkāršā uzstādīšanas sistēma, ar kuras videoilustrāciju iespējams iepazīties šajā video:

No 18. aprīļa iegādājoties Trico vējstikla slotiņas, katrs pircējs saņems optikas veikalu Vision Express vai Optio dāvanu karti 20 eiro vērtībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu