Husqvarna meklē draudzīgākos kaimiņus Latvijā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Husqvarna meklē draudzīgas kaimiņu kopienas Latvijā, kuras kopā pavada laiku, palīdz viena otrai un veido draudzīgu vidi un koptu apkārtni. Aicinot kaimiņu kopienas pieteikties konkursam, Husqvarna vēlas izcelt, cik daudz Latvijā ir draudzīgu cilvēku, un dāvināt vērtīgas balvas kaimiņiem, lai to ikdiena tiktu atvieglota un uzlabota.

Mūsu mazajā Latvijā dzīvo daudz lielisku cilvēku – gan laipni, draudzīgi un izpalīdzīgi, gan atvērti un atraktīvi, gan klusāki un kautrīgāki. Vai Tu sveicinies ar saviem kaimiņiem? Vai rīkojat kopīgas svinības, vai varbūt dalāties ar darba piederumiem un augu stādiem? Kaimiņi var kļūt par taviem tuvākajiem un labākajiem draugiem!
 

Foto: Publicitātes foto

Meža, dārzu un parku tehnikas ražotājs Husqvarna aicina būt draudzīgiem un atvērtiem pret saviem kaimiņiem, vairojot pozitīvismu, draudzību un prieku! SIA “Husqvarna Latvija” izveidojusi kampaņu “Draudzīgie kaimiņi”, kuras ietvaros tiek meklētas draudzīgākās kaimiņu kopienas Latvijā! Pieteikšanās notiek konkursa veidā vietnē TVNET, aicinot cilvēkus iesūtīt īsu aprakstu par sevi un saviem kaimiņiem. Tiek gaidīti stāsti gan par kaimiņu ikdienu, gan kopā jau paveiktajiem un veicamajiem darbiem, gan brīvā laika pavadīšanu, un pat atbalstu ikdienā, stāstu papildinot ar fotogrāfijām vai video! Tiks izvēlētas 10 kaimiņu kopienas, un noritēs publiska balsošana, tā nosakot uzvarētāju, kuram Husqvarna dāvinās vērtīgas un noderīgas balvas – akumulatora produktus dārzu un zaļo zonu kopšanai. Balvu komplektā būs gan ķēdes zāģis, lapu pūtējs un dzīvžogu šķēres, gan zāles trimmeris, zāles pļāvējs ar savācējgrozu, akumulatori un lādētāji. Viss, kas nepieciešams, lai ar prieku ķertos pie dārza darbiem un vakarā baudītu dārza ballīti ar saviem jaukajiem kaimiņiem skaisti sakoptā apkārtnē.

Ar akumulatoru darbināmi produkti ir īpaši klusi un viegli, kas kaimiņu savstarpējām attiecībām var tikai palīdzēt! Kamēr viens kaimiņš izbauda mieru un klusumu savā pagalmā, kaimiņš blakus var droši darboties ar trimmeri, nevienu netraucējot!

Seko līdzi kampaņai un piesaki savu stāstu šeit

Par Husqvarna    

Husqvarna ir Husqvarna Group ietilpstošs zīmols. Kopš 1689. gada Husqvarna ir ražojusi augstas veiktspējas produktus, izveidojusi industriju ietekmējošus jaunievedumus, kā pretvibrācijas elementus, automātisko ķēdes bremzi motorzāģiem, kā arī pasaulē pirmo zāles pļāvēju-robotu. Šodien Husqvarna piedāvā plašu klāstu ar augstas veiktspējas iekārtām parkiem, mežam un dārzam, pārstāvot tehnoloģisko vadību svarīgās sfērās: motorzāģi, trimmeri, braucamā zāles pļaušanas tehnika un robotizētie zāles pļāvēji. Husqvarna produkti tiek tirgoti vairāk nekā 100 valstīs, lielākoties caur pilna servisa autorizētajiem dīleriem.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu