Husqvarna konkurss “Draudzīgie kaimiņi”

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vai Tu ar saviem kaimiņiem sveicinies? Vai rīkojat kopīgas svinības, vai varbūt dalāties ar darba piederumiem? Mēs meklējam saliedētākās kaimiņu kopienas!

Piedalies konkursā un laimē dāsnas un noderīgas balvas no Husqvarna!

Laipni un draudzīgi kaimiņi ir īsta vērtība. Vai Tev ir superīgi kaimiņi, par kuriem vēlies pastāstīt arī citiem? Ja Tu dzīvo kopienā, kuru priecē radīt skaistu vidi, Tavi kaimiņi ir gādīgi un palīdz viens otram, Husqvarna aicina Tevi piedalīties konkursā “Draudzīgie kaimiņi”, pēc kura iepriecināsim vienu kopienu ar balvām, kuras jums vēl nav un noteikti noderēs!

Šoreiz Husqvarna vēlas pateikt paldies izpalīdzīgākajiem kaimiņiem!

Konkursa noteikumi

Kurš var piedalīties konkursā? Jebkuras pilsētas, ciemata, apkaimes kopiena vai vienkārši kaimiņi, kuri ne tikai iesaistās kopīgās aktivitātēs, bet arī paši ar prieku rūpējas par vidi sev apkārt. Ja Tavai kaimiņu kopienai ir ierasts izrādīt iniciatīvu, uzturot sakoptas zaļās zonas, rotājot ceļmalas ar dzīvžogiem, stādot ziedus vai pļaujot zāli, turklāt negaidot par to nekādu atlīdzību – atsaucies!

Ar ko Tavi kaimiņi un Tavs dārzs ir īpašs? Vai no saviem kaimiņiem aizņemies ne tikai cukuru, bet arī zāles pļāvēju? Vai dalāties ar ziedu stādiem vai varbūt rīkojat kopīgus piknikus? Kāds ir jūsu stāsts? Pastāstiet mums, kā jūs rūpējaties par vidi sev apkārt, ar kādām iekārtām jūs strādājat, ar kādām problēmām jūs saskaraties un kā Husqvarna akumulatoru produkti atvieglo vai atvieglotu jūsu kopienas dzīvi. Husqvarna pārstāvji izvēlēsies 10 kopienas vai apkaimes, kas piedalīsies konkursa pēdējā posmā.
 

Kā pieteikties? Ja Tu uzskati, ka Tava kopiena ir pati foršākā, apraksti tās dzīvi un iesūti savu stāstu kopā ar bildēm uz e-pastu (pieteikuma formu meklē zemāk) līdz 2019. gada 7. maijam. Mēs izvēlēsimies 10 labākos stāstus, apciemosim draudzīgākās kopienas un dalīsimies ar šo kopienu stāstiem tālāk. Mūsu sagatavotie raksti un video par kopienām tiks publicēti 4. jūnijā portālā Tvnet.

Kāda būs balva un kā tiks izvēlēts uzvarētājs? Pēdējā konkursa posmā būs iespējams balsot par 10 izvēlētajiem dalībniekiem, tā nosakot uzvarētāju. Balsošana notiks līdz 11. jūnija plkst. 9.00. Konkursa uzvarētājs tiks paziņots 12. jūnijā. Husqvarna jau sagatavojuši šai kopienai lielisku balvu komplektu – draudzīgus akumulatora produktus, akumulatorus un lādētājus, kas ļaus visiem kopienas biedriem dalīties un kopt vidi sev apkārt klusāk, ērtāk un gūt vēl lielāku gandarījumu. Ņemot vērā māju lielumu un zaļo zonu platību, tiks izvēlēts atbilstošākais balvu komplekts, kas individuāli pielāgots uzvarētāju kopienai. Balvu kopējā vērtība līdz 5000 eiro. Pamata produktu komplekts ietver sekojošus ar akumulatoru darbināmus produktus: ķēdes zāģi, dzīvžoga šķēres, lapu pūtēju, zāles trimmeri, zāles pļāvēju ar savācējgrozu, 5 akumulatorus un 3 lādētājus. Balvas nav apmaināmas pret ekvivalentu naudā. Lai gan visa kopiena varēs izmantot laimētās ierīces, vienai personai būs jāuzņemas atbildība par balvu. Konkursa rīkotājs Husqvarna apņemas samaksāt nodokļus atbilstoši Latvijas Republikas likumdošanai saistībā ar balvām. Dalībnieku dati tiks izmantoti tikai šī konkursa mērķiem un publicitātei.

Un kādēļ balvā ir tieši akumulatora produkti? Labs piemērs - lai Tavs jaukais kaimiņš var lasīt grāmatu klusumā, kamēr Tu izmanto lapu pūtēju! Lieliski un noderīgi produkti, kas iepriecinās visus dabas draugus!

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu