Krievu jokdari izjokojuši Makronu, izliekoties par jauno Ukrainas prezidentu (11)

TVNET/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Vladimirs Kuzņecovs un Aleksejs Stoļarovs
Vladimirs Kuzņecovs un Aleksejs Stoļarovs Foto: Reuters/ScanPix

Divi asprāši no Krievijas izjokojuši Francijas prezidentu Emanuelu Makronu, telefonsarunā izliekoties par nesen Ukrainas prezidenta amatā ievēlēto Volodimiru Zelenski, vēsta aģentūra "Reuters". 15 minūtes ilgajā telefona zvanā Makrons ar "Zelenski" pajoko par Krievijas autokrātu Vladimiru Putinu un izvairīgi atbild uz lūgumu izraidīt pašreizējo Ukrainas prezidentu Petro Porošenko gadījumā, ja viņš aizbēgs uz Franciju.

Par Zelenski izlikās krievu jokdari ar segvārdiem Vovans un Leksuss (īstajos vārdos Vladimirs Kuzņecovs un Aleksejs Stoļarovs), kuri iepriekš līdzīgā veidā izjokojuši britu mūziķi Eltonu Džonu, bijušo Lielbritānijas ārlietu ministru Borisu Džonsonu un citus sabiedrībā pazīstamus cilvēkus.

Francijas prezidenta birojs aģentūrai "Reuters" atteicās apstiprināt vai noliegt sarunas autentiskumu.

Telefonsarunā viens no jokdariem, iejuties Zelenska tēlā, sacīja, ka iegūtais 73% vēlētāju atbalsts līdzinoties Putina panākumiem vēlēšanās Krievijā.

Makrons pajokoja, ka "vismaz tu neesi salicis visus savus oponentus cietumā".

Jokdari Makronam lūdza apsolīt izraidīt Porošenko, ja viņš Ukrainā tiks notiesāts un aizbēgs uz Franciju. Makrons izvairījās no šāda solījuma došanas.

Makrons aprīļa pirmajā pusē Parīzē tikās gan ar Zelenski, gan Porošenko, kuri abi tobrīd bija Ukrainas prezidenta amata kandidāti.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu