Gluži kā eksotiskā lauku sētā – ieskaties, kā dzīvo Lenijs Kravics

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP / Scanpix

Pievilcīgais mūziķis Lenijs Kravics teju kopš savas karjeras sākuma ir izcēlies ar ekstravagantu ārējā stila izjūtu un dzīvesstilu. Nu jau 16 gadus mūziķis nodarbojas ar interjera dizainu, proti, viņš ir dibinājis savu uzņēmumu “Kravitz Design” – šī kompānija ir radījusi dizainu vairākām publiskajām telpām un arī viesnīcām Maiami, Lasvegasā un Toronto, kā arī izstrādājusi vairākas mēbeļu, dekoru un par flīžu līnijas. Ne velti mūziķis pats dzīvo elegantā namā Ēdenes dārzam līdzīgā vidē Brazīlijā, vēsta amerikāņu izdevums “Architectural Digest”.

Kravica idille Brazīlijas laukos, dažus kilometrus prom no Riodežaneiro sākās pirms desmit gadiem, kad mūziķis bija devies koncerttūrē uz šo eksotisko valsti. “Es tolaik ceļoju apkārt šai valstij un drīz vien pieķēros Brazīlijas cilvēkiem, kultūrai, mūzikai un arī šai zemei. Šeit ir kaut kas spēcīgs un majestātisks,” žurnālam atklāj Lenijs Kravics. Kad tūre beigusies, mūziķim prātā bija viena doma - “palikt”. Pēc divu gadu ilgas muzicēšanas un tūrēm Kravics atgriezās Brazīlijā ar plānu iegādāties nekustamo īpašumu. Šoreiz tā bija 19. gadsimta ferma ar četru kvadrātkilometru plašu zemes platību. Mūziķis apņēmās saglabāt fermas funkcijas, bet vienlaikus radīt sanatorijai līdzīgus apstākļus savai ģimenei, draugiem un kolēģiem, kurā tiktu apvienota daba un māksla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

Kravica māja un viesu nami ir celti 19. gadsimtā, portugāļu kolonistu stilā. Mūziķis ir atjaunojis gan ēku, gan arī labiekārtojis pašu zemesgabalu. Ēkā ir ierīkotas viesu telpas, sporta zāle, baseinu telpa un ierakstu studija. Tā vietā, lai saglabātu mājas portugāļu askētismu, Kravics ir radījis gaišu interjeru ar eklektisku pieskārienu. Mājokļa interjeram Kravics ir izvēlējies brazīliešu labāko meistaru radītās mēbeles un pat flīzes. Tāpat dizainā mūziķis ir iekļāvis vairākas gleznas un pat caurspīdīgas akrila klavieres. Līdz ar gleznām un neparastiem interjera elementiem, piemēram, vannu guļamistabā, uz Kravica istabu sienām ir vairāki viņa tuvāko draugu zīmējumi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu