"VEF Radiotehnika RRR" maina nosaukumu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

Akustisko sistēmu ražotāja "VEF Radiotehnika RRR" akcionāri kārtējā sapulcē pirmdien, 29.aprīlī, atbalstīja nosaukuma maiņu uz "VEF audio", teiks kompānijas paziņojumā biržai "Nasdaq Riga".

Sapulcē klātesošie akcionāri vienbalsīgi atbalstīja kompānijas nosaukuma maiņu uz "VEF audio", lai gan kompānijas padomes priekšsēdētāja vietnieks Inārs Kļāviņš nerekomendēja izmantot jaunajā nosaukumā VEF vārdu, liecina akcionāru kārtējās sapulces protokols.

Tāpat akcionāri apstiprināja "VEF Radiotehnika RRR" šā gada budžetu un darbības plānu, paredzot, ka kompānija šogad gūs ieņēmumus 110 480 eiro apmērā, tostarp no gatavās produkcijas realizācijas plānots gūt ieņēmumus 100 500 eiro apmērā, bet no komunālajiem pakalpojumiem - 9980 eiro apmērā. Vienlaikus ražošanas izmaksas šogad plānotas 73 335 eiro apmērā. Savukārt "VEF Radiotehnika RRR" peļņa pirms nodokļiem 2019.gadā plānota 11 488 eiro apmērā.

Pēc kompānijā vēstītā, "VEF Radiotehnika RRR" plāno attīstīt akustisko sistēmu un to korpusu izstrādāšanu, ražošanu un realizāciju. Vienlaikus, ņemot vērā produkcijas realizācijas apmēru samazināšanos Krievijas tirgū un uzņēmuma pārorientēšanos uz Eiropas Savienības tirgu, 2019.gadā plānoti mazāki ieņēmumi no gatavas produkcijas realizācijas.

Akcionāri arī uzdeva "VEF Radiotehnika RRR" padomei, ievērojot kompānijas intereses, izstrādāt un apstiprināt uzņēmuma organizatoriskās struktūras optimizācijas un pilnveidošanas plānu.

"VEF Radiotehnika RRR" akcionāru kārtējā sapulcē piedalījās akcionāri vai viņu pilnvarnieki, kas pārstāv 1 274 653 akcijas jeb 50,01% no kompānijas apmaksātā pamatkapitāla.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "VEF Radiotehnika RRR" auditētais apgrozījums 2018.gadā samazinājās 5,1 reizi un bija 154 291 eiro, kā arī kompānija cieta zaudējumus 15 516 eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš.

"VEF Radiotehnikas RRR" akcijas kotē "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu