Tuvojas vasara: par kādu summu iespējams noīrēt māju pie jūras?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: city24.lv

Mājas, kuru viens no lielākajiem plusiem ir atrašanās vieta tuvu jūrai, ir ne mazums. Dažas no tām pieticīgas, citas - ekskluzīvas ar dizaina mēbelēm. Taču kā vienu, tā otru māju īpašnieki labprāt izmanto vasaras sezonu, lai īpašumu izīrētu laiskajiem atpūtniekiem. Cik par šādu prieku jāmaksā? Cenu amplitūda svārstās no aptuveni 800 eiro līdz pat vairākiem tūkstošiem eiro mēnesī. Savukārt, populārākās apkaimes ir Jūrmala, Saulkrasti, Vecāķi, Zvejniekciems, Roja un citas.

Kaugurciems - 750 EUR mēnesī  

Saimnieks izīrē māju, kas atrodas vien 5 minūtes no smilšainās pludmales. Kā plusu var minēt, ka apkārtējā teritorija būs ērta arī ģimenei ar bērniem - padomāts gan par praktiskāsm vajadzībām, gan izklaidēm - pieejams batuts, smilšu kaste utt. Apskatīt vairāk!

Foto: city24.lv

Lielbrieži, Saulkrastu novads - 800 EUR mēnesī   

Vasaras māja sastāv no studio tipa dzīvojamās istabas ar kamīnu, kas apvienota ar virtuvi, divām guļamistabām un sanmezgla. Papildus ir pieejama arī pirts. Bonusā: iekopta apkārtne ar mauriņu un skaistu puķu dārzu. Apskatīt vairāk!

Foto: city24.lv

Saulkrasti - 2500 EUR mēnesī

Saimniece izīrē māju jūras krastā 2019. gada vasaras sezonai. Māja atrodas kāpu zonā pie Baltās kāpas, 1. līnijā, Kāpu ielā, klusā, gleznainā vietā. Garām tek Inčupe, no mājas redzama jūra. 

Foto: city24.lv

Mājai veidots mājīgs dizaina interjers, izmantojot dabīgus un restaurētus materiālus. Māja atrodas 40 km no Rīgas un 3 km no Saulkrastu administratīvā centra, veikaliem, kafejnīcām un vietējā zemnieku tirgus. 

Māja aprīkota ar visu nepieciešamo: mēbeles un iekārtas ērtai dzīvošanai. Iekopta teritorija, zālājs, terases mēbeles, blakus priežu mežs nesteidzīgām pastaigām saulrietā. Apskatīt vairāk!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu