Jūties kā mājās! Šveicē durvis ver kinoteātris-guļamistaba (1)

TVNET/The Local
CopyLinkedIn Draugiem X
Kinozāle-guļamistaba "Pathe" kinoteātrī Šveicē
Kinozāle-guļamistaba "Pathe" kinoteātrī Šveicē Foto: Publicitātes foto

Šveicē atvērta jauna kinozāle, kurā krēslu vietā ir divguļamās gultas un mājīgi dīvāniņi. Kinoteātra "Pathe" vadība tādā veidā cer atpakaļ pie lielajiem ekrāniem atvilināt skatītājus, kuri pieraduši jaunākās filmas un seriālus noskatīties pakalpojumā "Netflix", omulīgi saritinājušies zem segas. Kino vadība arī neesot noraizējusies par nepiedienīgiem incidentiem gadījumā, ja viesi sajutīsies pārāk kā mājās, vēsta "The Local".

Kinoteātra kompleksa "Pathe" VIP guļamistabas zāle durvis vēra ceturtdien, 9.maijā.

Nelielajā, omulīgajā zālē ir 11 divguļamās gultas, kurās pirms katra seansa tiek nomainīta gultasveļa. 

"Higiēnas aspekts mums ir ļoti svarīgs," sacīja "Pathe" Šveices nodaļas vadītājs Venancio di Bako.

Viņš arī noraidīja bažas, ka mājīgais, šķietami privātais iekārtojums varētu apmeklētājus mudināt uz nepiedienīgu rīcību. "Šis piedāvājums Šveicē ir unikāls. Taču esam šo koncepciju testējuši ārvalstīs, un līdz šim nav bijis nekādu problēmu," uzsver di Bako.

Kompleksā ir arī cita kinozāle ar vienvietīgiem un divvietīgiem dīvāniņiem. 

Lai filmas varētu skatīties kādā no VIP zālēm, par vienu biļeti jāmaksā visai sālīta summiņa - 49 Šveices franki jeb 43 eiro. Tomēr VIP skatītāji varēs baudīt dažādas priekšrocības: apiet rindu un baudīt bezmaksas našķus un bezalkoholiskos dzērienus.

Jaunākiem kinomīļiem par 14,50 frankiem (12,80 eiro) pieejama bērnu zona ar mīkstiem sēžammaisiem, slīdkalniņu un bumbiņu "baseinu".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu