Keita Midltone savā elementā: hercogiene izstrādā publiska dārza projektu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

Kembridžas hercogiene Keita nekad nav slēpusi, ka viņas aizraušanās ir dārza iekopšana un dārzkopība. Nu britu karaliskās ģimenes pārstāve būs viena no dārza projekta veidotājām Čelsijas ziedu šovam, kas norisināsies no 21. līdz 25. maijam. 

Čelsijas ziedu festivāla daļu, kas nosaukts "Atpakaļ pie dabas" dārzu, veidos Kembridžas hercogiene un divi izcilākie Kembridžas ainavu arhitekti - Andrē Deivisa un Adams Vaits. Galvenos elementus dārzā veidos koka ala bērniem, lapene, ūdenskritums un māja kokā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Māja kokā Kembridžas hercogienes veidotajā dārzā būs centrālais objekts, kuru papildinās šūpuļkrēsli, kas būs iekārti koka zaros, tādējādi veidojot izklaides un spēļu vietu ģimenēm. Arī nelielais ūdenskritums un avotiņš būs lieliska vieta, kur siltajās dienās šļakstīties jaunākajiem dārza apmeklētājiem. 

Milzīgos parka kokus un krūmus ainavu arhitekti plāno atvasināt ar augiem vēsi zaļajos un zilzaļajos toņos. Dārzā būs kombinēti savvaļas augi ar eksotiskajiem un ēdamajiem augiem - sākot no zemenēm, beidzot ar lieliem kokiem. Plānots, ka augu daudzveidība piesaistīs bites, tauriņus, putnus, vāveres un citus mazos dzīvniekus, kas šajā dārzā radīs teju pasakai līdzīgu atmosfēru. 

Pēc Čelsijas ziedu festivāla, dārzkopības entuziastu trio, tostarp Kembridžas hercogiene, plāno iekārtot arī nelielu parku Hemptonas pils pagalma dārza festivālam, kas notiks no 2. līdz 7. jūlijam un Vizlijas dārzam Sari grāfistē, kas durvis vērs šā gada rudenī. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu