Estētu piedzīvojums un gardēžu oāze Bibliotēkā No1

Elegantais restorāns tiek pie jauna interjera
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Jāteic, ka pirms rekonstrukcijas, restorāns Bibliotēka No1 izcēlās ar ārkārtīgi smalku un sterilu interjeru, kā arī unikālu vasaras terasi ar baldahīnam līdzīgām drapērijām un elegantām vasaras mēbelēm. Nu pēc rekonstrukcijas modernās latviešu virtuves restorāns ir atgriezies ar unikālu un "Instagram" bildēm draudzīgu interjeru.  

Pretēji iepriekšējam, neitrālajam, greznajam un gaišajam, interjeram, restorāna Bibliotēka No1 jaunās telpas ir kļuvušas košākas, eklektiskākas un jauneklīgākas. Līdz ar jauno izskatu, restorāns ir ieguvis arī jaunu koncepciju - vīna restorānu/bāru, kuru rotā slavenās latviešu mākslinieces Kristīnes Luīzes Avotiņas gleznas un zīmējumi. 

Foto: Publicitātes foto

Jaunajā restorāna dizainā mijas pasteļtoņi ar dabas krāsām, tādējādi veidojot elegantu un rotaļīgu interjeru vienlaicīgi. Īpašu akcentu restorānam piešķir šobrīd populārā dzīvā augu siena, kas lieliski papildina baltās restorāna sienas un piešķir tam krāsu. Jāatzīmē, ka interjerā ir panākta interesanta gaismas spēle, mākslīgās un dabiskās gaismas mijiedarbība, ar lieliem apaļiem spoguļiem un neona spuldzēm. 

Foto: Publicitātes foto

Restorāna pirmā stāva interjers izdabā visiem - šeit ir galdiņi ar samta krēsliem tiem, kas vēlas baudīt divvientulību, bet lielākām kompānijām ir iespēja ieturēt maltīti pie lieliem apaļajiem galdiem, bet dzērienu malkotāji var baudīt neaizmirstamus kokteiļus un saldus vīnus pie letes. Savukārt restorāna otrajā stāvā ir ierīkota privāta ēdamistaba, kuru restorāna klienti var noīrēt īpašos dzīves notikumos. 

Pārsteidzošā kārtā interjera autors ir pats restorāna saimnieks Oskars Skara.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu