Sākas uzņemšana "Printful" programmēšanas skolā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP / Scanpix

Sākusies uzņemšana uzņēmuma "Printful" programmēšanas skolā, portālam TVNET sacīja "Draugiem Group" runasvīrs Jānis Palkavnieks.

No 8. līdz 19. jūlijam "Draugiem Group" Torņakalna birojā notiks "Printful" programmētāju vasaras skola, kuras labākajiem absolventiem tiks piedāvāts darbs starptautiskā uzņēmumā.

Šovasar "Printful" komanda organizē jauno programmētāju vasaras skolu, kuras laikā jauniešiem ar priekšzināšanām būs unikāla iespēja mācīties no pašiem labākajiem nozares profesionāļiem. "Printful" IT departamentā šobrīd strādā dažādi speciālisti, kas ikdienā ievieš ne tikai e-komercijas platformu integrācijas, bet arī pilnveido "Mockup Generator" un izstrādā kodu, kas sūta failus uz drukas iekārtām otrā pasaules malā.

“Kopumā mums ir 15 gadu pieredze programmēšanā un sešus "Printful" pastāvēšanas gadus esam noslīpējuši savas prasmes līdz izcilībai. Šīs zināšanas arī gribam nodot jaunajai paaudzei. Neslēpšu, ka "Printful" programmēšanas skola ir arī veids, kā piesaistīt savai komandai jaunus talantus,” stāsta "Printful" IT departamenta vadītājs Jānis Akmentiņš.

"Printful" programmēšanas skolas mācību programmā paredzēts sniegt ievadu PHP, modernu lietotņu arhitektūrā, labās prakses standartus programmēšanā, apmācīt darbam ar "MySQL" datubāzi, mācīt automatizētos testus, "Front-end" programmēšanu, versiju kontroles sistēmu lietošanu, dizaina ABC programmēšanu, projektu vadības pamatus, kā arī apgūt programmētāja profesijai nepieciešamo kompetenču attīstību un sniegt praktiskas nodarbības, prezentācijas, individuālu darbu ar mentoru, diskusijas.

Vasaras skolas dalībniekiem jābūt pamatzināšanām programmēšanā un vēlmei mācīties. Mācības ir bez maksas - jāņem līdzi savs dators. Tiks nodrošinātas bezmaksas pusdienas un kafijas pauzes.

Pieteikties skolā var līdz 10.jūnijam, aizpildot pieteikuma anketu tiešsaistē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu