Igaunijas enerģētikas uzņēmums klientiem sāk piedāvāt saules enerģijas risinājumus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters / Scanpix

Igaunijas valstij piederošā enerģijas grupa "Eesti Energia" sākusi piedāvāt saules enerģijas risinājumus privātiem klientiem, kas ļaus viņiem pašiem iegūt saules enerģiju un samazināt enerģijas rēķinus.

"Eesti Energia" sadalītās enerģijas ražošanas produktu attīstības nodaļas vadītājs Marguss Potiseps sacīja, ka klientu interese par saules enerģijas risinājumiem ir liela, tādēļ kompānija piedāvās pakalpojumu, kurā veiks visus nepieciešamos izstrādes un būvniecības darbus, kā arī nepieciešamo atļauju saņemšanu un aprīkojuma apkalpošanu.

Potiseps informēja, ka kompānija jau ir uzstādījusi vairākus desmitus saules enerģijas spēkstaciju, kuru kopējā jauda ir nepilni septiņi megavati.

Potenciālie klienti "Eesti Energia" mājaslapā var veikt aprēķinus par privāta saules enerģijas avota efektivitāti konkrēti viņu atrašanās vietā, tā cenu, aplēses par ietaupījumu un atmaksāšanās termiņiem.

Saules enerģija ir pilnībā atjaunojams resurss, kas ļauj klientiem samazināt savu ekoloģiskās pēdas nospiedumu. Tāpat saules enerģijas paneļi ļauj uzlabot ēkas energoefektivitāti un palielināt tās tirgus vērtību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu