Nedzērājs Tramps nespēj atraidīt Japānas imperatora šampanieti jeb ko pieprasa karaliskā etiķete (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikas Savienoto Valstu prezidenta Donalda Trampa un viņa kundzes Melānijas Trampas oficiālās vizītes laikā pie Japānas imperatoru ģimenes Tokijā svinīgo vakariņu laikā noticis kāds komisks atgadījums. 

Svinīgās vakariņas, kurās, starp citu, bija sešas kārtas ēdiena, tika atklātas ar tostu par Amerikas Savienoto Valstu sākto draudzību ar Japānu un imperatora ģimeni. Šim svinīgajam tostam par godu četrām goda personām tika ieliets ekskluzīvs šampanietis. 

Grūti pateikt, vai šis žests bija apzināts vai tomēr komunikācijā bija kļūda, bet īstais šampanietis tika ieliets arī ASV prezidentam, kurš alkoholiskos dzērienus nelieto jau labu laiku. 

Nav noslēpums, ka Donalds Tramps parasti sarkanvīna vietā saskandina ar glāzi, kurā ir diētiskā kola, bet, ja etiķete prasa baltvīnu vai šampanieti, prezidenta glāze tiek piepildīta ar gaišo vīnogu sulu. 

Šis mirklis daudzu fotozibšņu ielenkumā, nebija labojams, un Donaldam nekas cits neatlika, kā saskandināt un pietuvināt šampanieša glāzi lūpām. Visticamāk,  šampanieša malka norīšanu prezidents notēloja un glāzi neskartu novietoja atpakaļ uz galda. 

Tramps pārstāja lietot alkoholu, kad viņa vecākais brālis 43 gadu vecumā nomira no pārmērīgas alkohola lietošanas. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu