McDonald's atver miniatūru restorānu tikai bitēm

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Bišu stropi uz ēku jumtiem mūsdienu lielākajās pilsētās vairs nav sveša lieta - šādu programmu praktizē arī daudzviet Rīgā un citās pilsētās. Nesen atzinību izpelnījās ātrās ēdināšanas Zviedrijas restorāns McDonald's, kas līdz ar bišu stropu uzstādīšanu ir radījis arī mazāko ātrās ēdināšanas restorānu jeb miniatūru tā imitāciju bitēm.  

Daļai Zviedrijas McDonald's restorānu uz jumta mēdz būt kādi neparasti papildinājumi - bišu stropi, bet restorānu apkārtnē ir nevis sastādīts pedantiski kopts mauriņš, bet gan ziedi un augi, kas piesaista bites un tauriņus. Sākotnēji šādu iniciatīvu uzņēmās tikai pāris zviedru tīkla restorāni, bet nu tā ir pāraugusi par nacionālu McDonald's  franšīzes tradīciju šajā valstī.   

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Šādu kustību ēdināšanas ķēde McDonald's ir sākusi, lai aizsargātu un paplašinātu bišu populāciju valstī. Lai afišētu šādu kustību, ātrās ēdināšanas franšīze sadarbībā ar zviedru aģentūru NORDDDB ir radījusi neparastu mārketinga akciju - miniatūru McDonald's restorānu, kas funkcionē kā bišu strops. Vizuāli šis strops ne ar ko neatšķiras no lielā restorāna - tā arhitektūra ir veidota identiska restorāna ārējam tēlam, bet iekšpusē ir izvietoti vairāki stropu rāmīši, kur bitēm izveidot kāres. Bites stropā iekļūst caur "piebraucamā" kioska jeb "drive-in" lodziņu un restorāna durvīm. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu