Sākot strādāt, Levits plāno reģistrēties Twitter

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/Scanpix. TVNET kolāža

Jaunievēlētais Latvijas valsts prezidents Egils Levits, ar LNT raidījumu "900 sekundes" brokastojot kādā no Āgenskalna kafejnīcām, atklāj, ka grasās pievienoties Twitter lietotāju komūnai.

No lielajiem sociālajiem tīkliem Levits līdz šim lietojis Facebook, bet piekrīt apgalvojumam, ka šajā vidē jābūt piesardzīgam, jo informācija tajā mēdz būt ļoti dažāda. Arī mikroblogošanas vietnē Twitter informācija ir ļoti daudzveidīga, taču uz "900 sekunžu" jautājumu, vai valsts jaunais prezidents plāno reģistrēties arī tviterīEgils Levits, viņš atbild apstiprinoši.

"Principā jā. Bet es brīdinu uzreiz - patlaban tur ir vairāki konti ar vārdu Egils Levits, un tie ir feiki. Patlaban. Pēc tam, kad es sākšu strādāt, vajadzēs rakstīt tviterim, lai likvidē tos feikos kontus un dod man manu īsto kontu. Bet tas tad tiks paziņots. Patlaban neiekrītiet uz kaut kādu kontu, kas norāda uz Egilu Levitu. Izņemot vienu - LevitsVALSTSGRIBA [@valstsgriba], kas ir domāts manas grāmatas popularizācijai. Izņemot šo, pārējie ir feiki," - tā Levits. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu