Pārdošanā nonācis seriālu zvaigznes Keilijas Kuoko mājoklis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Stephanie Vitacco/AFP/Scanpix

"Lielā sprādziena teorijas" galvenās varones Penijas mājoklis it nemaz nelīdzinās tās atveidotājas Keilijas Kuoko villai, kas nupat ir nonākusi nekustamo īpašumu tirgū. Agrāk tajā mitinājusies Hloja Kardašjana ar bijušo vīru Lamaru Odomu. 

Satriecošais grieķu stila nams atrodas Tarzanā, Kalifornijas štatā, kur seriālu zvaigzne Keilija Kuoko ir dzīvojusi jau piecus gadus, bet nu aktrise ir jauna mājokļa meklējumos. Par 742 kvadrātmetrus plašo namu ar pagalmu zvaigzne prasa teju septiņus miljonus dolāru.

Foto: Stephanie Vitacco

Ēku ir iekārtojis Losandželosā pieprasītais slavenību māju interjera dizainers Džefs Endrūjss, kas pirms tam šā paša nama interjeru bija pielāgojis Hlojas Kardašjanas un viņas vīra prasībām. Dizainera veikumu šajā namā ir komentējusi arī pati Keilija. "Es burtiski iemīlējos šajā namā un katrā detaļā, kas nāca līdz ar to. Interjers, dekorācijas, māksla - es gribēju to visu," tā Džefa grāmatā atklājusi seriālu aktrise. 

Mājā ir sešas guļamistabas, deviņas vannasistabas, grandioza kāpņutelpa ar spirālveida kāpnēm. Dažviet mājoklī ir izvietoti īpaši ekstravaganti dekori, kas paliek mantojumā nākamajiem ēkas īpašniekiem, piemēram, Hermès tapetes virtuvē. Jāpiebilst, ka ēkas pagalmā atrodas pasakains baseins, trīs guļamistabās ir izvietotas istabas izmēra garderobes, kinozāle un iekarināms šūpuļkrēsls dzīvojamajā istabā. 

Foto: Stephanie Vitacco
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu