"Mobilly" sākusi piedāvāt jaunu ziedošanas platformu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Mobilo sīkmaksājumu lietotne "Mobilly" sākusi piedāvāt jaunu ziedošanas platformu, aģentūru LETA informēja "Mobilly" pārstāvji.

"Mobilly" izpilddirektors Ģirts Slaviņš sacīja, ka lietotnē šobrīd var ziedot tādiem labdarības projektiem kā "Labestības diena", "Dakteris klauns", "SOS mājas jauniešiem" un citiem. Platformā ir arī tādas organizācijas, kā piemēram, "Pilsēta cilvēkiem", "Latvijas Universitātes fonds", kā arī "Emīla Dārziņa skola".

Slaviņš skaidroja, ka veikt ziedojumu var lietotnes sadaļā "Citi", kā arī ar QR koda maksājumu.

Kompānijā arī atzīmēja, ka, meklējot biedrības, apvienības, fondus un organizācijas, kas īsteno labdarības projektus, "Mobilly" izvēli balsta uz vairākiem nosacījumos - tiem jābūt oficiāli reģistrētiem, ar skaidru labdarības mērķi, kā arī jāatbilst "Mobilly" kā uzņēmuma vērtībām, kas ir rūpes par vidi un sabiedrību, kādā dzīvojam.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka 2017.gadā "Mobilly" strādāja ar 961 191 eiro apgrozījumu, kas ir par 15,4% vairāk nekā 2016.gadā, bet kompānijas peļņa saruka 5,2 reizes un bija 8032 eiro. Kompānijas 2018.gada finanšu rezultāti pagaidām nav publiskoti.

"Mobilly" piedāvā mobilos maksājumus par precēm un pakalpojumiem Latvijas teritorijā. Kompānijas kapitālā, pēc "Firmas.lv" datiem, 26,63% pieder Normundam Bergam, 23,5% pieder Jānim Bergam, 20,32% pieder Uldim Pabērzim, 12,5% - bankai "Citadele", 9,17% pieder alternatīvo ieguldījumu fondam "ZGI-3", 4,7% - Ģirtam Slaviņam, bet 3,18% - SIA "VVMV", kuras īpašnieki savukārt ir Vilis Vītols (10%), Marta Vītola (10%), kā arī viņu bērni - Laura Bulmane (20%), Kristīne Klišāne (20%), Māra Hrgetiča (20%) un Vilis Vītols (20%). "Mobilly" reģistrēta 2003.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 476 860 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu