Kamikadze ar Honda Civic rada bīstamu situāciju uz šosejas (11)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Cik maz pietrūka, lai kādam 2019.gada pavasaris būtu pēdējais pavasaris šajā saulē. Neko citu, kā tieši tā padomāt, liek zemāk pievienotais video ar epizodi uz šosejas Lietuvā šā gada marta beigās (spriežot pēc laika marķējuma ekrāna apakšējā stūrī).

Video redzama gluži parasta diena. Zilas debesis, spīd saule, daba mostas pēc garās ziemas un dažādas automašīnas kārtīgi rindiņā cita aiz citas brauc tuvāk savam galamērķim.

Skaisti, tiesa gan, līdz brīdim, kad automobilim ar video reģistratoru no aizmugures milzīgā ātrumā garām patraucas melna Honda Civic un, izvairoties no diviem pretī braucošiem auto, gandrīz bez ātruma samazināšanas pazūd tālēs zilajās.

Atliek vien nobrīnīties par cilvēkiem, kas izpilda tik bīstamus manevrus. Jo pat tad, ja melnā Civic vadītājam likās, ka viņš kontrolē situāciju, līdz traģēdijai nebija tālu.

Kā raksta lietuviešu 15min.lt, ar video daudz dalījušies Facebook grupas Palīdzība autovadītājiem Šauļos (Pagalba vairuotojams Šiauliuose) lietotāji, un tas jau ir nodots izvērtēšanai policijā.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu