No septembra tiks pārtraukta "Galactico" dāvanu un privilēģiju karšu darbība (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ziemassvētku rotājumi tirdzniecības centrā "Galerija Centrs".
Ziemassvētku rotājumi tirdzniecības centrā "Galerija Centrs". Foto: Ieva Čīka/LETA

No šī gada 1.septembra tiks pārtraukta "Galactico" produktu - "Galactico" dāvanu un "Galactico" privilēģiju kartes - darbība,  informēja Ilze Žūka no Norvēģijas uzņēmuma "Linstow", kura meitaskompānija SIA "Linstow Center Management" Latvijā pārvalda tirdzniecības centrus "Alfa", "Mols", "Galerija centrs", "Dole" un "Origo".

Viņa skaidroja, ka "Galactico" karšu iegāde pircējiem tiks nodrošināta vēl līdz 23.jūnijam, bet to maksimālais realizācijas termiņš būs šī gada 31.augusts.

Žūka pastāstīja, ka lēmums pārtraukt "Galactico" aliansi ir saistīts ar biznesa attīstības stratēģiju. Savukārt jaunos biznesa plānus viņa nekomentēja.

Pēc Žūkas sacītā, "Galactico" dāvanu karšu izmantošana līdz šī gada 31.augustam, tāpat kā līdz šim, būs iespējama kopumā vairāk nekā 650 tirdzniecības vietās piecos "Galactico" tirdzniecības centros.

Ikviens "Galactico" dāvanu kartes īpašnieks aicināts pārliecināties par sev piederošās kartes termiņu, nepieciešamības gadījumā to pagarinot, lai pagūtu to izmantot pirkumiem līdz 31.augustam, jo pēcāk šāda iespēja vairs netiks nodrošināta. Līdz 29.augustam tiek nodrošināta "Galactico" dāvanu karšu pagarināšana tām kartēm, kurām saskaņā ar noteikumiem var piemērot kartes pagarināšanu.

Savukārt aprīlī sāktais "Galactico" privilēģiju programmas punktu krāšanas periods turpināsies līdz 23.jūnijam. Šajā periodā sakrātos punktus pret "Galactico" dāvanu karti būs iespējams apmainīt līdz 21.jūlijam. Arī šīs dāvanu kartes būs derīgas līdz 31.augustam.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu