Kleitu cīņas: britu karaļnams pret Spānijas un Nīderlandes karaļnamu (1)

Kura elegantāka?
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

Gaišas, elegantas, skaistas un galvenais - karaliskas! Viens no retajiem vēsturiskajiem mirkļiem, kad svētkos tiekas vairāki karaļnami un karalienes un hercogienes redzam sarokojoties un laipni tērzējot. Protams, katra dāma bija eleganti saposusies. Kura izskatās viselegantāk? 

Spānijas karaliene Letīcija bija izvēlējusies tērpties gaisīgi melnbaltā spāņu modes nama "Cherubina" darinātā kleitā un cepurē, bet hercogiene Kamilla rozā Annas kleitā un britu karaļnama viena no cepurnieka Filipa Treisija radītā cepurē. 

Foto: SIPA/Scanpix

Kembridžas hercogiene pasākumu apmeklēja baltā kleitā ar smalki melnām apdarēm no modes nama "Catherine Walker". Keitas cepures meistare ir Silvija Flečera. 
 

Foto: SIPA/Scanpix

Elegances piemērs bija arī Nīderlandes karaliene Maksima, kura bija saposusies "Claes Iversen" darinātā tērpā.  

Foto: SIPA/Scanpix

Dāmas pulcējās, lai piedalītos augstākā apbalvojuma Apvienotajā Karalistē - Bikšu lentes ordeņa jeb bikšu lences ordeņa pasniegšanā. 

Bikšu lentes ordenis jeb bikšu lences ordenis (angļu: Order of the Garter) ir bruņinieku ordenis, kas radies viduslaiku Anglijā, bet mūsdienās tas oficiāli tiek pasniegts jebkurā Britu Sadraudzības valstī. Ordenis var tikt piešķirts jebkuram no karaliskās ģimenes locekļiem un papildus par ordeņa bruņiniekiem vienlaikus drīkst būt ne vairāk kā divdesmit četri dzīvi nekaraliskas izcelsmes cilvēki, kurus personīgi izraugās Velsas princis.

Foto: SIPA/Scanpix
Foto: SIPA/Scanpix
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu