Keita un karaliene Elizabete II jau ilgus gadus sirgst ar vienu slimību

Un tā nav izārstējama...
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Interesants fakts, kas satraucis britu karaliskās ģimenes fanus, nonācis publiskajā vidē - karaliene Elizabete II (93) un Kembridžas hercogiene Ketrīna (37) sirgst ar vienu un to pašu, turklāt neārstējamu slimību, raksta izdevums News.com.

Kā izrādās, abas karaliskās ģimenes dāmas cieš no jūras slimības. Slikta pašsajūta, reiboņi, bālums, vemšana ir ierastākie simptomi tiem, kurus piemeklējusi jūras slimība. Nepatīkamās izjūtas rada organisma veģetatīvās nervu sistēmas reakcija.

Tā jau šķistu nieks, ne jau katru dienu nākas atrasties uz kuģa klāja, tomēr karaļnams pieprasa arī citus etiķetes upurus.

Svinīgajās parādēs neiztikt bez karaļnama ģimenes parādīšanos tautai, braucot greznajās karietēs, kas arī izskaidro faktu, kāpēc abas dāmas šajos brīžos nereti ir nopietnas, bālas un cieši koncentrējušās uz savu pašsajūtu. 

Foto: AFP/SCANPIX

Pret jūras slimības nelabumu ir radīti medikamenti, tomēr tie izraisa miegainību,  koncentrēšanās spēju traucējumus, reiboņus, kas īsti nav iesakāmi, karaliskajai ģimenei parādoties publiski.

Tāpēc nekas cits vien neatliek, kā pieciest neērtības. 

Kā vislielāko murgu, kas saistās ar šūpošanos un jūras slimību, karaliene Elizabete II atceras 1953. gadu, kad savā kronēšanas dienā viņai nācās astoņu zirgu vilktā karietē braukt ilgu laiku, raksta izdevums "The Sun". 

Foto: SIPA/Scanpix

Ar gadiem cilvēki pierod pie jūras slimības, tomēr tā visbiežāk nepāriet visas dzīves laikā. Tā ka, Keita, nāksies vien biežāk lēkāt pa batutu vai šūpoties, lai trenētos pret jūras slimību.

Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu