"Latvijas pasta" mobilajā lietotnē ieviesta iespēja reģistrētu sūtījumu pārvirzīt uz citu adresi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Leiniša/LETA

"Latvijas pasta" mobilajā lietotnē ieviesta iespēja reģistrētu sūtījumu pārvirzīt uz citu adresi, informēja kompānijas pārstāve Gundega Vārpa.

Viņa norādīja, ka, izmantojot šo pakalpojumu, klienti - gan fiziskas, gan juridiskas personas - varēs no mobilās viedierīces pārvirzīt jebkuru reģistrētu - ierakstītu vai apdrošinātu - pasta sūtījumu uz citu izvēlētu sūtījuma saņemšanas vietu Latvijas teritorijā, mainot sākotnējo piegādes adresi, kas norādīta uz sūtījuma.

Attālinātā veidā  būs iespējams pārvirzīt sūtījumu uz ikvienu "Latvijas pasta" nodaļu visā valsts teritorijā, uz citu saņemšanas adresi, piemēram, biroja atrašanās vietu, kā arī uz kādu no 50 "Circle-K" degvielas uzpildes stacijām.

"Ņemot vērā starptautiskās pasta sūtījumu loģistikas komplicētību, sūtījumu pārvirzīšana uzskatāma par ļoti izaicinošu projektu, taču zinām, ka tas ir ļoti nepieciešams un noderīgs mūsu klientiem. Būtisks tā aspekts ir ne tikai sūtījuma pārvirzīšana, bet arī iespēja vienlaikus izvēlēties ērtāko piegādes veidu. Pasūtot preces ārvalstu interneta veikalos, bieži nav zināms, kā tieši sūtījums tiks piegādāts - uz pasta nodaļu, uz dzīvesvietu ar kurjeru vai uz pastkastīti. Līdz ar mūsu jauno pakalpojumu klients pats diktēs piegādes veidu - pārvirzot sūtījumu uz sev vēlamo saņemšanas adresi mājās vai birojā, sūtījumu atvedīs kurjers, bet, izvēloties konkrētu pasta nodaļu vai degvielas uzpildes staciju, klients jau zinās, ka sūtījums viņu gaidīs tieši tur," sacīja "Latvijas pasta" valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns.

Pārvirzīšanas pakalpojuma saņemšanai klientam jāizmanto "Latvijas pasta" mobilās lietotnes funkcija "Pārvirzīt sūtījumu", norādot precīzu un funkcionējošu mobilā tālruņa numuru un reģistrētā pasta sūtījuma numuru, kuru veido 13 zīmju kods ar diviem burtiem sākumā un beigās, piemēram, AB123456789CD.

Apmaksāt pārvirzīšanas pakalpojumu no internetbankas iespējams turpat mobilajā lietotnē.

Veicinot iepazīšanos ar jauno pakalpojumu, "Latvijas pasts" pirmos 1500 reģistrētos sūtījumus, kurus klienti vēlēsies saņemt citā adresē, pārvirzīs bez maksas.

Vienlaikus informācija "Latvijas pasta" mājaslapā liecina, ka sūtījumu pārvirzīšanas tarifs pirms sūtījuma saņemšanas "Latvijas pasta" nodaļā ir 0,99 eiro, "Circle K" - 2,09 eiro, bet klienta izvēlētā adresē - 3,49 eiro. Savukārt tarifs pēc sūtījuma saņemšanas "Latvijas pasta" nodaļā ir 1,89 eiro, "Circle K" - 3,19 eiro, bet klienta izvēlētā adresē - 4,99 eiro.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu