Foto un video: jaunais "Alfa" korpuss 55 miljonu eiro vērtībā. Kā tur izskatās mēnesi pirms atklāšanas? (15)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
T/c Alfa jaunās telpas mēnesi pirms atklāšanas
T/c Alfa jaunās telpas mēnesi pirms atklāšanas Foto: Jānis Vingris/TVNET

Tirdzniecības parka "Alfa" jaunbūvi un jauno logotipu plānots atklāt  5.septembrī, informē tirdzniecības parka vadītāja Liene Apine.

Viņa norādīja, ka "Alfas" jaunā zīmola izveidei sadarbojās ar Apvienotās Karalistes zīmola dizaina uzņēmumu "Air Design".

"Mēs gribam atšķirties no citiem tirdzniecības veikaliem, tāpēc zīmolu pārveidojām mūsdienīgu un košu. Krāsainie un aktīvie foni raksturos "Alfas" jauno veidolu un liecinās, ka tas vairs nav tikai modes lielveikals, bet arī izklaides un atpūtas centrs," teica Apine.

Viņa piebilda, ka līdz ar jaunbūves atklāšanu veikals plānos nākamos attīstības darbus.

Savukārt tirdzniecības parka "Alfa" pārvaldītāja SIA "Linstow Center Management" valdes loceklis Mārcis Budļevskis atklāja, ka turpmāk "Alfā" būs arī tādi nomnieki kā "MyFitness", "Massimo Duti", "Stradivarius", "Vairāk saules", "Lido", "Čili pica", "Oysho", "House", "Cropp", "Moskito", "Zara Home", "Tom Tailor", "Nike", "Timberland", "Vans", "Sizeer", "4F", "Intimissimi" un citi. Tāpat būs pieejama atpūtas istaba vecākiem.

"Mēs gribam "Alfai" atgriezt lielākā tirdzniecības centra titulu, tāpēc mēs mainām savas prioritātes un paplašināmies, modei pievienojot izklaidi un atpūtu," teica Budļevskis.

TVNET jau ziņoja, ka pērn oktobra sākumā oficiāli tika sāka tirdzniecības parka "Alfa" paplašināšana. Projekta kopējās investīcijas veidoja 55 miljonus eiro.

Pēc paplašināšanā tirdzniecības parka "Alfa" platība pieaugs par 30 000 kvadrātmetru, kopējai tirdzniecības centra platībai sasniedzot 100 000 kvadrātmetru. Tostarp būs jauna pazemes autostāvvieta.

"Linstow Center Management" Latvijā pārvalda tirdzniecības centrus "Alfa", "Mols" un "Origo".

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu