Pirms precībām ar princi: pārdošanā nonākusi Meganas Mārklas māja

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: homes.com/Sipa/Scanpix

Kad vēl Megana Mārkla nebija daļa no britu karaliskās ģimenes, topošā Saseksas hercogiene dzīvoja saulainajā Losandželosā, 1924. gadā celtajā britu koloniālistu stila namā. Šobrīd pasakainais nams ir nonācis nekustamo īpašumu tirgū un to ir iespējams iegādāties par 1,8 miljoniem dolāru. 

Gaišajā četru guļamistabu namā pavisam noteikti ir jaušama Meganas Mārklas stila ietekme. Pirms Mārkla apprecēja princi Hariju, viņa brīvajā laikā aktīvi rakstīja dzīvesstila blogu "The Tig", kurā neslēpa savu kaislību pret interjera dizainu un dalījās arī ar sava mājokļa bildēm.  Lai gan Mārklai piederēja vairāki īpašumi, Losandželosas nams bija vieta, kur topošā Saseksas hercogiene pavadīja visvairāk laika. 

Foto: Homes.com
Foto: Homes.com

Nekustamo īpašumu portāls Homes.com Mārklas mājokli raksturo kā gaišu vienas ģimenes māju - šeit ir četras saulainas guļamistabas, trīs dizaineru iekārtotas vannasistabas, pasakaina dzīvojamā istaba ar milzīgu kamīnu un terasi, uz  kuras baudīt nesteidzīgas brīvdienu brokastis. Tāpat nekustamo īpašumu aģenti izceļ dēļu grīdas, kas daudzviet ir īsts retums, gaišās sienas, marmora flīzes un plāksnes vannasistabās un virtuvē.

Foto: Homes.com
Foto: Homes.com

Megana Mārkla daudzkārt intervijās ir minējusi, ka viens no viņas hobijiem ir ēst gatavošana, ko var arī manīt Losandželosas mājoklī. Te ir ierīkota moderna virtuves tehnika, kas spēs apmierināt pat viscimperlīgāko pavāru. 

Foto: Homes.com
Foto: Homes.com
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu