Pilnīgs pretstats seriāla "Draugi" dzīvoklim: Metjū Perija mājoklis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Compass/AFP/Scanpix

Slavenā komēdijseriāla "Draugi" Šendlera atveidotājs Metjū Perijs ir nolēmis atvadīties no sava pasakainā Losandželosas penthausa. Aktiera dzīvoklis atrodas kāda debesskrāpja 40. stāvā un izceļas ar gleznainu skatu uz Eņģeļu pilsētu. 

Seriāla "Draugi" zvaigzne Metjū Perijs pēdējo dekādi mētājies no vienas Kalifornijas mājas uz citu. Arī šogad aktieris ir jau atkal nolēmis mainīt savu dzīvesvietu. Pasakaino dzīvokli Losandželosas debesskrāpī "Century", kuru projektējis apbalvotais amerikāņu arhitekts Roberts Šterns, Metjū iegādājās 2017. gadā par 20 miljoniem dolāru. Tagad aktiera miteklim cena atkal ir augusi - šoreiz par to zvaigzne prasa 29 miljonus dolāru. 

Foto: Compass

Holivudas aktiera dzīvoklis ir teju 840 kvadrātmetrus plašs un aizņem visu 40. stāvu. Pēc dzīvokļa iegādes Metjū bija lūdzis arhitekta Skota Džoisa un interjera uzņēmuma "LM Pagano Design" palīdzību dzīvokļa pārveidošanā par "villu debesīs". 

Foto: Compass

Penthausā ir četras guļamistabas, astoņas vannasistabas, milzīga viesistaba un kinozāle. Jāpiebilst, ka visas telpas ir iekārtotas īpaši modernā manierē, kas noteikti iepriecinās pat ļoti cimperlīgus dizaina ekspertus. Tāpat Perija dzīvoklī ir četras terases, no kurām paveras elpu aizraujošs skats uz Losandželosu. 

Foto: Compass

Līdz ar dzīvokli jaunajam īpašniekam būs ekskluzīvas iespējas apmeklēt ēkā esošo baseinu, sporta zāli, glabāt savus vīna krājumus vīna pagrabā, kā arī doties uz ēkas kinoteātri. Patlaban Metjū Perija mājoklis ir pats dārgākais īpašums Losandželosā. 

Foto: Compass
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu