Losandželosas lielākā māja: ar ko tā tik īpaša

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Jāteic, ka tādā pilsētā kā Losandželosa netrūkst dārgu un izsmalcinātu villu, kuru cena un arhitektūra šokē ne vienu vien. Nu pārdošanā ir nonākusi lielākā un dārgākā ēka Holivudas spīdekļu un miljonāru apdzīvotajā pilsētā. 

Milzu luksusa māja Losandželosā visnotaļ pārsteigs pat īpaši prasīgus un cimperlīgus potenciālos nekustamā īpašuma pircējus. Dienvidāfrikas arhitektu birojs "SAOTA" ir uzprojektējis iespaidīgu piecu guļamistabu mājokli ar deviņām vannasistabām, mājas kinozāli, vīna pagrabu, SPA un terapiju centru, saunu, auksto un karsto "straumju" peldbaseinu, garāžām, terasēm, dārziem un stikla liftu. Kopumā mājas dzīvojamā platība, neieskaitot garāžas un dārzus, aizņem teju 2000 kvadrātmetru. Mājas cena ir 43 miljoni dolāru. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

No Losandželosas lielākās privātmājas paveras skats uz pilsētu 300 grādu leņķī.  Kā žurnālam "Forbes" atzīst mājas brokeri, šis luksusa īpašums ir būvēts tā, lai iemītnieki te justos kā pieczvaigžņu viesnīcā. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Mājas iekštelpas un ārtelpas ir iespējams apvienot, proti, tajā ir vairākas ar viedtālruni kontrolējamas bīdāmās stikla sienas, kas vien ar dažiem vilcieniem telefona ekrānā apvienos terasi ar viesistabu vai ēdamistabu. Vēl kāds neparasts arhitektonisks objekts ir 53 metrus garais lineārais baseins ar ūdenskritumu, kas stiepjas gar āra ēdamzonu. Jāpiebilst, ka mājas dizainā ir izmantoti tikai kvalitatīvi un dārgi materiāli, piemēram, sienām un grīdām ir izmantoti aptuveni 3000 kvadrātmetri ziepjakmens. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu