Pārvērtības “Skaistais spēks”: gaidot Zinību dienu, sporta skolotāja pārtop Miss Elegancē

Gerda Pulkstene
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jānis Škapars/TVNET

"Egoiste" jau tradicionāli uzrunāja dāmas pieteikties skaistuma pārvērtību piedzīvojumam. Šoreiz sadarbībā ar veikalu tīklu Drogas meklējām sievietes - personības, kuru ikdiena saistīta ar profesiju, kas prasa spēku, drosmi un pat vīrišķīgu izturību. Laiks ceturtajai rakstu “Skaistais spēks” sērijas varonei Baibai, kurai ikdiena paiet, aktīvi sportojot treniņtērpā, ar svilpi dodot uzdevumus skolēniem. 

Stāsts par Baibu: bez sporta nekur!

Runājoties ar Baibu, top skaidrs viens - ja nebūtu sporta, šai enerģiskajai sievietei būtu grūti atrast hobiju, kas tikpat pozitīvi viņu uzlādētu un spētu nogurdināt. 

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Baiba savu dzīvi nespēj iedomāties bez sporta. "Esmu sporta skolotāja, kura ir palaidusi dzīvē jau divas 12. klases. Skolā bērniem mācu arī veselības mācību un darbojos kā trenere interešu izglītības pulciņos," par savu aktīvo ikdienu stāsta Baiba. Neskatoties uz skolas rutīnu, Baiba arī brīvajā laikā sporto: "Pati vēl spēlēju Latvijas čempionātā florbolā, Dobeles basketbola komandā. Šad un tad arī piedalos dažādos sporta svētkos un palīdzu organizēt arī dažādas sporta dienas."

Baiba ir kā uzlādēts Duracell zaķītis, kurš gaida, kad kāds atkal jau izaicinās uz sacensību un savu spēku pierādīšanu sporta laukumā. 

Pārvērtības top!

Projektam “Skaistais spēks” Baiba pieteica sevi pati. "Mana profesija prasa ikdienā drosmi un izturību, bet, piesakoties šim projektam, uz brīdi sajutos ļoti nobijusies. Tomēr vēlme uzzināt, cik sievišķīga spēju būt, ņēma virsroku un pieteicos," stāsta sporta skolotāja. 

Rīts sākās ar pārvērtībām nepieciešamo produktu atlasi veikalā Drogas, lai Laurai piemeklētu atbilstošāko skaistajam piedzīvojumam.

Foto: drogas.lv/lv/Kosmetika

https://www.drogas.lv/lv/Kosmetika

Matu smalkums pieprasa saudzīgu apiešanos un pareizu griezumu

Par matu griezuma un krāsu pārvērtībām stāsta "Wella International Studio" trenere-friziermeistare Sintija Trušinska: Baibas mati ir ļoti smalki, tādi jākrāso īpaši uzmanīgi, jo tie viegli "sadeg" un kļūst lūstoši. Tāpēc matu krāsošanas ilgums var būt maksimums līdz 5 minūtēm. Mērķis bija iegūt vienmērīgu matu krāsu visā garumā, tos netumšinot, jo Baibai piestāv gaišais tonis. Baibas matu sakņu krāsošanai izmantoju Color perfect toni 11.1, bet matu garuma tonēšanai Color Perfect toņus 9.1 un 9.3. Pēc tam nogriezām karē. 

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Vēlāk var arī mainīt griezuma formu, bet es ieteiktu pieturēties pie tagadējā garuma, kas dod apjomu. Lai matus nenoslogotu, ikdienas veidošanā ieteiktu vieglas putas matu apjomam – Wella Deluxe Wonder Volume and Protection. Kā arī izvēlēties šampūnu, kurš nenoslogo matus. Parasti mati paliek pieplakuši pēc krēmveida konsistences šampūniem un ir ļoti grūti pacelt matu saknes, lai iegūtu apjomu. Ieteikums būtu reizi mēnesī satikties ar labu draudzeni uz tējas tasi, lai viena otrai iekrāsotu ataugušās matu saknes, jo pašai tās kvalitatīvi nokrāsot ir grūti."

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Izceļam uzacis, kas rada pirmo vizuālo iespaidu!

Baiba dekoratīvo kosmētiku ikdienā nelieto vispār, tāpēc katrs vizāžista pieskāriens viņas sejai bija vesels piedzīvojums. 

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Par dalībnieces sejas ādu un meikapu stāsta "L'Oreal Paris" grima māksliniece Agnese Matule: "Veicot sejas ādas diagnostiku, noskaidrojām, ka āda ir sausa un dehidratēta. Ieteicu ikdienā seju attīrīt ar micelāro ūdeni normālai/sausai un jutīgai ādai. Mitrināt ar Hydra genius normālai/sausai ādai, kā arī Age specialist 35+ krēmu, lai mitrinātu un aizkavētu pirmās novecošanās pazīmes.  No dekoratīvās kosmētikas ieteiktu ikdienā lietot BB krēmu, kas gan mitrinās, gan būs arī SPF 20 aizsardzība no saules, ūdensnoturīgu skropstu tušu Million lashes. Lielākā problēma bija uzacis - matiņi gaiši, tāpēc, lai tās akcentētu un izceltu, rekomendēju lietot Brow xpert uzacu zīmuli, 102. toni."

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET

No sporta tērpa līdz valdzinošam mini

Baiba nenoliedz, ka visērtāk jūtas tieši sporta apģērbā - treniņtērpā. Tā kā visu dienu sanāk sportot, arī no mājas uz darbu viņa dodas jau sportam piemērotā apģērbā. Mēs izvēlējāmies Baibai radīt pretēji sportiskam - sievišķīgu un elegantu tēlu. 

Baiba: esmu skaisti saposta Zinību dienai!

"Man patika viss, bet īpaši meikaps, jo ikdienā vispār nelietoju kosmētiku. Paskatoties spogulī, man šķita, ka esmu cits cilvēks - nepazinu sevi! Pārvērtību vakarā, satiekot mani, paziņas pagāja garām un vien atskatoties jautāja: vai tā esi tu, Baiba?!" smaidot atceras pārvērtību dalībniece.

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET

"Ieguvu jaunas zināšanas un prasmes par matu krāsošanu, to kopšanu ikdienā, kā arī par sava tipa sejas ādas kopšanu un mitrināšanu. Beidzot zinu, kāda lūpukrāsa man piestāv!"

"Liels, liels paldies visiem iesaistītajiem cilvēkiem šajā pārvērtību dienā! Pateicoties jūsu komandai, es visas dienas garumā nespēju pārtraukt smaidīt. Šī bija skaista dāvana manā dzimšanas dienā! Esmu saposta saviem svētkiem un arī 1.septembrim, Zinību dienai! Paldies par tik daudzām dāvanām, ziediem, vakariņām pārvērtību dienas beigās!

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ar Baibas pārvērtībām noslēdzas projekts "Skaistais spēks", kas tapa sadarbībā ar veikalu tīklu Drogas, bet padomā mums jau ir nākamās - tā ka lasi "Egoisti" un seko līdzi jaunumiem!

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Bet tikmēr atskaties uz projekta pirmajām pārvērtībām: 

Pārvērtības “Skaistais spēks”: krāsotāja Ilze pārtop valdzinošā siržu lauzējā

Pārvērtības “Skaistais spēks”: lopiņu kopēja iejūtas pirmās lēdijas tēlā

Pārvērtības “Skaistais spēks”: no kautrīgas mašīnbūves speciālistes par pašpārliecinātu liktenīgo sievieti

CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu