Foto: Pirmie apmeklētāji ierodas lielveikala "Alfa" jaunajā piebūvē (2)

Jānis Škapars
, Fotogrāfs
CopyLinkedIn Draugiem X

Ceturtdien notika tirdzniecības centra "Alfa" jaunbūves atklāšana, kurā ir atvērti 40 jauni veikali. Kopumā visā tirdzniecības centrā būs 210 dažādi veikali. 

Tiek norādīts, ka "Alfai" tika pievienota papildu 20 000 kvadrātmetru iznomājamās mazumtirdzniecības platība un 40 jauni veikali.

"Esam pārliecināti, ka šī paplašināšanās apmierinās augošo pieprasījumu no īrnieku un pircēju puses, tādējādi stiprinot šī tirdzniecības centra pozīcijas arī nākotnē. Patlaban strādājam arī pie esošā tirdzniecības centra interjera renovācijas plāna, paredzot atjaunojot grīdas, griestus un mēbeles, kā arī norādes, tādējādi veidojot netraucētu savienojumu ar jauno piebūvi," skaidroja "Alfas" īpašnieka "Multi Corporation" investīciju un attīstības direktors Patriks van Dojevērts.

"Alfas" pārvaldnieka SIA "Linstow Center Management" valdes priekšsēdētājs Frode Gronvolds (Frode Gronvold) uzsvēra, ka pēc divu gadu intensīvas būvniecības, "Alfa" atguvusi lielākā Latvijas tirdzniecības centra titulu. "Tagad ar gandarījumu varu teikt, ka mēs vienuviet varam piedāvāt ne tikai plašāko modes preču zīmolu klāstu, bet arī palielināt kvalitatīvu restorānu izvēli jaunajā restorānu zonā, kā arī nodrošināt apmeklētājus ar sporta zāli un unikālu bērnu izklaižu zonu," viņš teica.

Viņš atklāja, ka "Alfas" jaunbūvē apmeklētājiem durvis vērs mājas konceptveikals "Zara Home". Tāpat tirdzniecības centrā būs pieejami tādi jauni zīmoli kā "Black Star Wear", "BabyBack Ribs & BBQ" un "Kinetic Play" izklaides zona bērniem un jauniešiem.

Gronvolds norādīja, ka jaunās ēkas pirmajos divos stāvos izvietoti dažādi jauni modes zīmoli kā "Massimo Dutti", "Stradivarius", "Oysho", "House", "Cropp", "Moskito", "Tom Tailor", "Nike", "Timberland", "Vans", "Sizeer", "4F", "Intimissimi", "Calzedonia" un "Accessorize".

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu