Gandrīz septiņtūkstoš dienu 24 stundas diennaktī, mēs TVNET, esam kopā ar saviem lasītājiem. Pirms 19 gadiem – 2000. gada septembrī lēnīgo stacionāro datoru ekrānos parādījās jauns ziņu portāls - TVNET. Tas bija tehnoloģisks izrāviens!

Tolaik interneta pieslēgums bija lēns kā gliemezis, un globālo tīmekli cilvēki tikai mācījās lietot. Avīžu laikmetā ziņas, ko varēja lasīt datora ekrānā, bija totāls jaunums. Tikai retais nojauta, ka tas bija sākums kardinālām izmaiņām visas sabiedrības paradumos un dzīvesstilā.

 

Sākumā TVNET diennaktī nomainījās piecas, sešas ziņas - šobrīd teju 200! Pirms 19 gadiem lielākā daļa no rakstiem, kas parādījās TVNET, bija pārpublicēti no dažādiem avotiem. Turpretim šobrīd TVNET var lepoties ar profesionāļu komandu, kas veido kvalitatīvus oriģinālmateriālus.

Mūsu tehnoloģiskās un profesionālās iespējas ir attīstījušās galvu reibinošā ātrumā, tomēr, visticamāk, ka pēc gadiem desmit mēs uz 2019. gadu atskatīsimies ar smaidu  - kā uz laiku, kad tikko bijām pārkāpuši pilngadības slieksni.

Par ko mēs rakstījām savā 19. dzīves gadā? Jūsu uzmanībai šogad tapušie materiāli, kas izraisījuši vislielāko rezonansi:   

TVNET lasītākais raksts šogad

Ieraksts Facebook, kurš izsaucis vislielāko lasītāju reakciju

Visvairāk komentētais ieraksts Facebook

Ieraksts Facebook, ar kuru visvairāk dalījušies lasītāji

CopyLinkedIn Draugiem X