"airBaltic" oktobrī sāks čarterlidojumus uz Ēģipti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Airbaltic lidosta
Airbaltic lidosta Foto: airBaltic

Nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" sadarbībā ar starptautisko tūroperatoru "Tez Tour Latvija" 26.oktobrī sāks čarterlidojumus uz Ēģipti, Hurgadu un Šarm eš Šeihu, aģentūru LETA informēja lidsabiedrības pārstāvji.

Šī gada ziemas sezonā "airBaltic" un "Tez Tour Latvija" piedāvās vienu lidojumu nedēļā no Rīgas uz Hurgadu un Šarm eš Šeihu. Šie lidojumi tiks veikti ar "Airbus A220-300" lidmašīnām no 26.oktobra līdz 26.aprīlim. Uz Hurgardu lidojumi sāksies 26.oktobrī, bet uz Šarm eš Šeihu - 27.oktobrī. 

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norādīja, ka pēc ilgāka pārtraukuma lidsabiedrība sadarbībā ar "Tez Tour Latvija" atsāks lidojumus uz Ēģipti. 

"Visi lidojumi no Rīgas uz Ēģipti tiks veikti ar "Airbus A220-300". Čarterlidojumu programma no Rīgas uz Ēģipti tiks atklāta ar lidojumu uz Hurgadu 26.oktobrī. Ziemas sezona ilgs līdz 2020.gada aprīļa beigām. No 2019.gada oktobra Hurgadas un Šarm eš Šeihas lidostas kļūs par pirmajām, kuras uzņems jaunās "airBaltic" "Airbus A220-300" lidmašīnas regulāros čarterlidojumus Āfrikas kontinentā," pauda "Tez Tour Latvija" direktors Konstantīns Paļgovs.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "airBaltic" peļņa pagājušajā gadā pieauga par 46%, sasniedzot 5,4 miljonus eiro, bet kompānijas ieņēmumi palielinājās par 18% un bija 408,7 miljonu eiro apmērā.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 70 galamērķiem, kā arī "airBaltic" piedāvā tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas. Latvijas valstij pieder 80,05% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - gandrīz 20% akciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu