Auto būvbedrē, vadītājs pazudis (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no video

Nedēļas nogalē Jelgavā, Kalnciema ielā noticis neparasts satiksmes negadījums. Tur kāds minivena vadītājs izraisīja satiksmes negadījumu un pats aši aizbēga, savu minivenu pametot būvbedrē. Par to vēsta televīzijas raidījums Degpunktā. 

Notikušā cēloņi nav zināmi, taču tā varētu būt nepareiza ātruma izvēle un uzstādīto ceļa zīmju neatbilstība reālajai situācijai ceļa remontdarbu zonā. Kā norāda kāda avārijas vietai līdzās esoša nama iedzīvotāja, cēlonis varētu būt zīme Ceļa sašaurinājums, kaut arī patiesībā būvbedri nepieciešams apbraukt.

Kas un kā noticis, policija centīsies noskaidrot izmeklēšanā un vēršoties pie iespējamajiem aculieciniekiem. Tomēr Degpunktā vēsta, ka avarējušā auto vadītājs paša spēkiem izrāpies no mašīnas un bedres, un meties bēgt ko kājas nes. 

"Vadītājs notikuma vietā nebija sastopams. Viņš pēc šī negadījuma ir atstājis notikuma vietu. Policija šobrīd skaidro visus notikušā apstākļus, tajā skaitā arī, kas vadīja šo te transporta līdzekli," sacījusi Valsts Policijas Zemgales reģiona vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Jāpiebilst, ka vadītājam par bēgšanu no satiksmes negadījuma vietas draud 70 - 700 eiro naudas sods, kā arī vadītāja tiesību atņemšana.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu