Sasists auto un divi aizturēti autovadītāji jeb tā notiek Bolderājā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Aizraujoši notikumi ap plkst.2 naktī uz otrdienu risinājušies Bolderājā, kur Stūrmaņu ielā, uzbraucot uz ietves un ietriecoties žogā, avarējis pelēks Audi A6, vēsta raidījums Degpunktā.

Par laimi tobrīd cilvēku šajā vietā nebija, tādēļ cietuši tikai bleķi. Lai gan droši var teikt, ka avārijā iesaistītā auto vadītājs pilnīgi noteikti nevēlējās sastapties ar policistiem, kāds notikušā liecinieks tomēr sazinājās ar 112.

Uz notikuma vietu izbraukušie pašvaldības policijas darbinieki veikli sazinājās ar Rīgas Pašvaldības policijas video novērošanas centra darbiniekiem, kas savukārt palīdzēja identificēt četru personu grupu, kas darbojās ap avarējušo Audi, un savākuši no tā savas mantas, pārsēdās Citroen markas automobilī.

Neilgi pēc tam, kad viņi bija sākuši braukšanu, policijas ekipāža auto apturēja. Skaidrojot vadītāja personību, atklājies, ka arī viņam nav derīgas vadītāja apliecības. Kas vēl kuriozāk, Citroen atradies arī Audi vadītājs, kurš arī izrādījies, uzmanību - nepilngadīgs, bez tiesībām un auto bija "aizņēmies" no vecākiem. Pārsteigumus policistiem sagādājuši arī pārējie divi notikumos iesaistītie jaunieši.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu