"Bolt" turpmāk varēs norēķināties arī ar "Apple Pay"

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters / Scanpix

Transporta pakalpojumu platforma "Bolt" piedāvā klientiem iespēju par braucieniem norēķināties arī ar "Apple Pay". Tas ļaus uzņēmuma klientiem samaksāt par sniegtajiem pakalpojumiem vēl ātrāk, ērtāk un drošāk, portāls TVNET uzzināja uzņēmumā.

"Apple Pay" funkcija automātiski parādīsies "Apple" ierīču lietotājiem kā viena no maksājuma metodēm, ja klients ir atjauninājis "Bolt" lietotni.

“Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt risinājumus, kas nodrošinātu mūsu klientiem patīkamāku servisu, tajā skaitā arī ērtu maksājumu sistēmu. "Apple Pay" iekļaušana mūsu lietotnē palīdzēs klientiem ātrāk, ērtāk un drošāk apmaksāt braucienus,” papildināja "Bolt" tirdzniecības operāciju vadītājs Martti Ilvess.

Maksājumi ar "Apple Pay" ir pieejami Bolt klientiem Austrijā, Austrālijā, Horvātijā, Kiprā, Čehijā, Igaunijā, Somijā, Francijā, Ungārijā, Kazahstānā, Latvijā, Lietuvā, Maltā, Polijā, Portugālē, Rumānijā, Krievijā, Slovākijā, Zviedrijā, Ukrainā un Lielbritānijā.

"Apple Pay" mērķis ir nodrošināt klientiem drošu maksājumu sistēmu. Ja kopā ar "Apple Pay" tiek izmantota kredītkarte vai debetkarte, faktiskie karšu numuri netiek saglabāti ne ierīcē, ne "Apple" serveros. Norēķinoties ar "Apple Pay", tiek piešķirts šifrēts ierīces unikālais konta numurs. Katrs darījums tiek autorizēts ar vienreiz lietojamu, unikālu dinamisko drošības kodu.

"Apple Pay" ir viegli uzstādāms un tas ļaus klientiem arī turpmāk izmantot visus bonusus un priekšrocības, ko piedāvā kredītkartes un debetkartes. Katrs "Apple Pay" pirkums tiek autentificēts tikai ar skatienu vai pieskārienu, izmantojot sejas atpazīšanu ("Face ID") vai pirkstu nospiedumu ("Touch ID"), vai ierīces piekļuves kodu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu