Pārdošanā nonākusi Īlona Maska smalkā Losandželosas māja (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/Scanpix/Hilton&Hyland

Amizantais biznesmenis Īlons Masks ar nekustamo īpašumu rīkojas tāpat kā ar tehnoloģijām - jo vairāk, jo labāk. Nu uzņēmuma "Tesla" dibinātājs un miljardieris ir nolēmis "tikt vaļā" no viena sava īpašuma. 

Smalkajā Losandželosas mājoklī Īlons neesot dzīvojis, taču to iegādājies kādai no savām bijušajām sievām. Tomēr šo mājokli kāda ir smādējusi un miljardierim šī māja rada tikai liekus tēriņus. 

Foto: Hilton&Hyland

Futūrisma stilā ieturētās privātmājas cena nekustamo īpašumu tirgū ir teju 4 miljoni dolāru. Stilīgajā mājā ir četras guļamistabas un četras vannasistabas, bet interjerā ir atrodamas modernisma iezīmes, kas savulaik piesaistījušas Maksa interesi - grīdas-griestu logi, automatizēti aizkari, šefpavāra virtuve, ar augiem noklātas sienas, bet visas mājas interjers ir ieturēts neitrālos toņos. Kopējā mājas platība ir gandrīz 300 kvadrātmetri.

Foto: Hilton&Hyland
Foto: Hilton&Hyland

Vairākas telpas mājā ir caurstaigājamas, piemēram, ēdamistaba ir apvienota ar viesistabu. Šīs telpas atrodas mājas centrālajā daļā un tās aptver lieli stikla logi un plaša terase - no tās paveras gleznains skats uz eņģeļu pilsētu Losandželosu, kanjonu un okeānu. Tajā pat laikā, guļamistabas ir nodalītas pilnīgi pretējā mājas spārnā. Īpaši jāizceļ saimnieku guļamistaba - tajā ir ierīkota atsevišķa, plaša ieejama garderobe, vannasistaba, kas vairāk līdzināsies elegantam spa - te saimnieki varēs veldzēties džakuzi. Saimnieku guļamistabā ir arī atsevišķas durvis, kas ved uz sālsūdens baseinu.   

Foto: Hilton&Hyland
Foto: Hilton&Hyland
Foto: Hilton&Hyland
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu