Māja dzīvokļa cenā: ekonomiskās Pierīgas mājas (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: city24.lv

Par aptuveni 60 000 līdz 100 000 eiro iespējams iegādāties solīdu dzīvokli kādā no galvaspilsētas jaunajiem projektiem. Bet, ja labi papēta nekustamo īpašumu sludinājumu piedāvājumu, redzams, ka par šādu summu pieejamas arī lielākas un mazākas mājas, un pat netālu no Rīgas. Jāņem vērā, ka šādā cenu kategorijā ietilpstošie īpašumi, iespējams, var prasīt ieguldījumus to pabeigšanā vai kosmētiskajā remontā. Tomēr, atrodot īsto piedāvājumu, iespējams izvilkt arī pilno lozi. Lūk, daži privātmāju piemēri, kuru cenas kategorija iekļaujas dzīvokļu cenās. 

Salaspils

Adrese: Brēmenes iela 34A, Salaspils novads, Salaspils pagasts. Pārdošanas cena šobrīd EUR 66 000.

Īpašums atrodas Pikalnē, ciematā "Vācu kalni". Koka karkasa/ koka paneļu dzīvojamā  māja ir 99.3 m2 plaša, ar četrām istabām. Pieejamas visas  nepieciešamās komunikācijas, apkuri nodrošina kamīnkrāsns un elektriskie sildelementi.

Foto: city24.lv

Saulkrasti

Adrese: Silciema iela 94, Saulkrasti. Pārdošanas cena šobrīd EUR 79 600. 

Šarmantā māja celta no ķieģeļiem, nosiltināta, un iekštelpās veikts kapitālais remonts, ir visas ērtības. Pirmajā stāvā - atsevišķa virtuves telpa ar iebūvētu virtuves iekārtu un nepieciešamo sadzīves tehniku, sanmezgls ar dušu un viesistaba ar kamīnu, no kuras var iziet uz āra terasi. Otrajā stāvā ir trīs istabas un balkons. Īpašumā ietilpst arī atsevišķa, izremontēta pirts ēka. Siltumu nodrošina ekonomiska infrasarkanā apkure, kā arī iespējams kurināt ar kamīnu. Māju pārdod ar visām mēbelēm. Teritorija labiekārtota, bruģēta, ar jaunu sētu. 

Foto: city24.lv

Ādaži

Adrese: Priežu iela 4A, Ādaži. Pārdošanas cena šobrīd EUR 88 000.

Par EUR 88 000 tiek piedāvāta ekspluatācijā nodota dzīvojamā māja ar trīs istabām un saimniecības ēka nožogotā teritorijā. Īpašumam ir pieslēgums pilsētas ūdensvadam un kanalizācijas sistēmai, iespēja pieslēgties arī ielas gāzes vadam.

Īpašums ir daļa no priežu ieskauta privātmāju rajona. Apkārtnē ir asfaltēti pievadceļi, aptuveni 1 km attālumā ir Ādažu centrālā daļa ar vairākām skolām, veikaliem, kultūras centru, domi, sporta kompleksu, Vējupes pludmali, slimnīcu, aptieku un citiem svarīgiem objektiem. Mājai nepieciešams kosmētiskais remonts.

Foto: city24.lv

Babīte

Adrese: Dzilnuciems, Babītes pagasts. Pārdošanas cena šobrīd EUR 89 000.

Ipašums atrodas "Dzilnuciemā" - meža ieskautā un klusā ciematiņā, 20 km attālumā no Rīgas centra. Nelielā jaunceltne būvēta no fiboblokiem, un tai ir četras istabas un sanmezgls, kur pilnībā pabeigti iekšējie un ārējie apdares darbi. Uzstādīta kvalitatīva virtuves iekārta un dubultie pakešu logi. Apkuri nodrošina ekonomiskie konvektori un/vai kamīns. 

Ēka nodota ekspluatācijā un reģistrēta zemesgrāmatā.

Foto: city24.lv

Carnikava

Adrese: Medus iela 48, Garupe, Carnikavas novads. Pārdošanas cena šobrīd EUR 98 000. 

Īpašnieks par EUR 98 000 pārdod 90 m2 plašu divu stāvu jaunbūvi Garupē, Carnikavas novadā. Mājai ir četras istabas ar pabeigtu iekšējo apdari. Izbūvēta arī plaša terase. Īpašums atrodas netālu no jūras. 

Foto: city24.lv

Mārupe

Adrese: Liliju iela 93, Mārupe. Pārdošanas cena šobrīd EUR 99 000.  

Māja ir pārplānota un renovēta, taču, kā liecina pārdošanas sludinājumā paustā informācija, nepieciešams pabeigt remontdarbus. Mājai ir viens stāvs ar izbūvētu jumta stāvu. Ēkā kopumā ir trīs dzīvojamās istabas, virtuve, sanitārās telpas un pirts. Ir krāsns apkure, taču var izmantot iespēju pieslēgties gāzes vadam vai ierīkot automātisko granulu katlu. Ūdensapgāde - pilsētas.

Mājai ir iekopts dārzs un pagalms. Tuvumā atrodas Mārupes vidusskola, TC "Spice".

Foto: city24.lv

Ķekava

Adrese: Pludmales iela 5, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads. Pārdošanas cena šobrīd EUR 109 000.

Koka karkasa jaunbūve atrodas Ķekavas novadā, Bērzmentē - klusā ciematā "Avotiņi", pie pašas Rīgas HES ūdenskrātuves.

Mājas plānojums: dzīvojamā istaba apvienota ar virtuvi (42 m2), trīs guļamistabas (22 m2, 10.5 m2, 9 m2), divas vannas istabas, tualete, garderobe, koridors, halle, tehniskā telpa. Mājas iekšējā, dzīvojamā platība (bez garāžas nojumes un terases) ir 120 m2. Zemes platība - 1578 m2. 

Iekštelpās jāpabeidz apdare, savukārt pagalma labiekārtošanai jāveic bruģēšana un žoga uzstādīšana. Pie mājas ir izbūvēta nojume mašīnas novietnei, bet pie dzīvojamās istabas iespējams izbūvēt terasi.

Foto: city24.lv
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu