Nevērīgie autobraucēji apkopoti uz Barona ielas autovadītāju Goda sienas (8)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: twitter.com/briedisunrepshe. TVNET kolāža

Otrdienas, 1.oktobra pēcpusdienā sarežģījumus sev un daudziem citiem rīdziniekiem sagādāja, kāda Mercedes-Benz vadītāja neievēroja aizliedzošo ceļa zīmi ar savu auto iebrauca tramvaja sliežu remonta zonā, kur tas iekrita bedrē. Kamēr auto, kas bija "uzkāries" uz sliedēm, no tām tika nocelts, veidojās 1., 3. un 11. maršruta tramvaju sastrēgums un simtiem cilvēku bija spiesti gaidīt.

It kā jau satiksmes dalībniekiem ceļa zīmes ir jāredz un jāvadās atbilstoši zīmju prasībām. Tomēr sieviete nezinām iemeslu dēļ zīmi vai nu nepamanīja vai arī ignorēja. Pat ja tā, atklāts ir jautājums, kā var nepamanīt, ka starp sliedēm ir izņemts bruģakmens klājums un lielā platībā faktiski izveidota bedre.

No otras puses - sievieti var saprast, jo viņa nebūt nav vienīgā, kas laika gaitā uz Kr. Barona ielas nav pamanījusi sliežu remontu un savu braucamo uzāķējusi uz sliedēm. Par to liecina Twitter lietotāja Viestura Krūmiņliepas savulaik izveidotā Barona ielas autovadītāju Goda siena. Jāteic gan, ka sienu ir pienācis laiks aktualizēt, papildināt, izvērst plašāku, uz tās noteikti iekļaujot gan nelaimīgo Mercedes-Benz, kas jezgu sacēla otrdien, gan arī tos auto, kas tajā pašā bedrē iekrita pēc tam.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu