Kā operas nams: Spānijas dārgākais īpašums nonācis pārdošanā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Marabella

Desmit guļamistabu privātmāja "Marbella" vairāk līdzinās Latvijas Nacionālajai operai nevis ģimenes savrupmājai - šī ir dārgākā ģimenes māja Spānijā un nu ir iekarojusi nekustamo īpašumu tirgu. Baltais nams tiek tirgots par 40 miljoniem eiro.

Dārgā villa atrodas pilsētā Marbeiljā - vietā, kuru ieskauj Vidusjūra un kalni. Lai gan šis savrupnams izskatās tā, it kā tas būtu tapis 20. gadsimta sākumā, tomēr Marbeiljas baltā māja ir celta samērā nesen - tās autors ir mūsdienu arhitekts Hesus del Valle Kardenete, un 2017. gadā ēka saņēmusi vietējas nozīmes arhitektūras balvu.  

Māja ir sadalīta četros stāvos, un tajā ir ierīkotas desmit guļamistabas, no kurām astoņas ir aprīkotas ar savu vannasistabu. Ēkā ir augstie griesti, itāļu marmora grīdas segums un keramikas izstrādājumi sienu izbūvē, koka sienu panelējumi, paštaisītas lustras, LED apgaismojums, apsildāmās grīdas, īpaši droša apsardzes sistēma, kā arī te ir ierīkoti "gudrās" mājas risinājumi.

Foto: Marbella/Publicitātes foto

Īpašs uzsvars mājā tiek likts uz ieeju - neoklasicisma stilā ieturētā mājas ieeja līdzinās mūsu operas namam, bet, pārkāpjot mājas slieksni, pārsteigumi nebeidzas. Mājas vestibilā ir ierīkotas smalkas kāpnes, kas izkārtotas abās telpas pusēs. Bez grandiozās ieejas te ir birojs, noliktava, divas viesu tualetes, personāla virtuve, galvenā virtuve, ēdamistaba, atpūtas zāle ar diviem kamīniem, spēļu istaba, trīs viesu guļamistabas un lifts. Jāpiebilst, ka no katras dzīvojamās un ēdamistabas zonas ir atsevišķas izejas uz terasi. Savukārt pagalmā ir milzīgs peldbaseins.

Foto: Marbella/Publicitātes foto

Augšstāvos ir ierīkotas guļamistabas, atpūtas zāles, garderobes un terases, no kurām paveras pasakains skats uz Vidusjūru. Savukārt pagrabā būs ierīkotas garāžas, kur varēs novietot astoņas automašīnas. Tāpat pagrabā ir arī kinozāle, vīna pagrabs, SPA, apsildāms baseins, džakuzi, sauna, tvaika istaba, fitnesa zāle, masāžas telpa un vannasistaba. Bez šīm telpām te būs arī dzīvojamās telpas apkalpojošajam personālam - divi atsevišķi vienistabas dzīvokļi, ēdamzāle, veļas mazgātava un servisa zāle. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu