Lauku māja ar pilsētnieces raksturu: Staiceles pagastā pārdošanā nonācis neparasts īpašums

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: city24.lv

Ar mūsdienīgu vērienu, nezaudējot lauku rezidences šarmu - tā var raksturot īpašumu Staiceles pagastā, Salacas upes krastā, savrupā un ainaviskā vietā, meža un ūdens tiešā tuvumā. Ēku eksterjers rada šarmanta un klasiska lauku īpašuma sajūtas, bet iekštelpas pārsteidz ar gaumīgiem un mūsdienīgiem interjera risinājumiem. 

Ēku celtniecībā izmantoti augstas klases apdares un būvniecības materiāli, izveidots moderns interjers un uzstādīts teicams tehniskais aprīkojums, kas pat atrodoties īstos laukos, sniedz visas mūsdienīgai dzīvei nepieciešamās ērtības.  

Īpašums sastāv no dzīvojamās mājas, viesu mājas un pirts, kopā veidojot 275 m² lielu telpu platību. 1,64 ha plašais zemes gabals ir teicami iekopts un ir nelūgtiem viesiem grūti pieejamā vietā - pēdējais kilometrs līdz īpašumam ir braucams pa slēgtu ceļu. 50 metru attālumā atrodas Salaca, kurai var piekļūt pa savu servitūta pieeju.

Foto: city24.lv

Dzīvojamā māja ar kopējo platību 193,8 m² (iekštelpu platība 147 m²) ir celta no laukakmeņu mūra un koka. Mājā ir plaša viesistaba ar virtuvi, divas guļamistabas, divi sanmezgli un plaša istaba, kurā ir ierīkota kinozāle. Saimniekmājā pieejama arī virkne ekstru - ar pulti verami logu un durvju slēģi, kvalitatīva audio un video tehnika, kondicionieri, apsildāmās grīdas sanmezglos, augstu standartu virtuves iekārta utt. Blakus tai atrodas katlu māja ar granulu katlu un ūdens filtrēšanas iekārtu.

Viesu māja ir būvēta no koka, ko balsta laukakmeņu mūra pamati. Mājas kopējā platība ir 102,3 m², no kuriem terase sastāda 34,8 m². Mājā ir plaša istaba ar virtuvi, guļamistaba un sanmezgls. Apkuri viesu mājā nodrošina krāsniņa un elektriskie radiatori. 

Pirts ēkā izbūvēta viena istaba, virtuves telpa, duša, tualete un pati pirts telpa. Apkure ar krāsniņu un apsildāmajām grīdām.  

Īpašuma teritorijā atrodas arī šķūnis ar zāles pļāvēju, lapene iekoptā dīķa malā un siltumnīca.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu