Skaista un veiksmīga sieviete: kāpēc aizvien neesmu apprecējusies? (15)

Psihologa viedoklis
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pexels

Krievijā populārais koučinga treneris, psihologs Pāvils Rakovs, kurš visvairāk strādā ar vientuļām sievietēm, uzskata, ka visas sievietes ir brīnišķīgas un spēj būt veiksmīgās attiecībās. Un tomēr, kāpēc apkārt ir tik daudz vientuļu un skaistu sieviešu?

Psihologs, populārais kočinga treneris sievietēm Pāvils Rakovs nosauc trīs galvenos reitingus, pēc kā vīrietis vērtē sastapto sievieti. 

1. vieta: Fiziskais reitings. "Sievietei ir sevī jāiegulda spēks, laiks un nauda. Tu dzīvo komerciāla pasaulē un no tā neizbēgsi," uzskata Pāvils Rakovs.

2. vieta: Intelektuālais reitings. "Tas balstās uz līderības dotībām, jo, ja esi līderis, tev uzticas un seko," papildina psihologs.

3. vieta: Emocionālais reitings. "Mīlestība, rūpes, samierināšanās, žēlsirdība, empātija, piedošana, pieņemšana utt." min piemērus Rakovs.

Šie trīs reitingi ir vissvarīgākie vīrietim, lai viņš izvēlētos tieši šo sievieti, tomēr tas nav tik vienkārši, psihologs min pāris klupšanas akmeņus un skaidro kopainu detalizētāk. 

Cik reizes nedēļā tu dejo?

Kā izrādās, sievietei ir ļoti svarīgi dejot. ne tikai trenēties fitnesa zālē, apmeklēt skaistumkopšanas salonus, bet tieši dejot.

"Ja sieviete dejo retāk kā 7 reizes nedēļā, viņa pārstāj būt sievišķīga. Deja ir nekas cits kā flirts. Tomēr dejotājām nenozīmē, ka viss dzīvē ir labi, jo vēl ir citi aspekti - inteliģence un emocionālais aspekts, ko arī vērtē vīrietis," skaidro psihologs.

Kā ar tavu līderību?

Inteliģences reitings balstās uz sievietes līdera dotībām. Prasmei ietekmēt otru cilvēku, aizraut to, likt sev sekot. "Paskaidrošu kāpēc tas vīrietim ir svarīgi. Tieši sieviete liek vīrietim tiekties uz statusu, sasniegt augstākas karjeras virsotnes. Daudzas jautāsiet, kā tad ar mani pašu - manu karjeru? Tas tomēr ir vīrišķais lauciņš. Ja sieviete domās tikai par savu karjeru un naudu, viņa ilgstoši būs vientuļa. Neviens vīrietis to nepacietīs," pārliecināts ir Pāvils Rakovs.

Atmet "māmiņas sindromu"

Kā no tā izbēgt?  Kā atmest tos 90% mammas būšanu un tapt kaislīgai mīlniecei un dzīves partnerei? "Jā, tā ir taisnība, ka daudzas mūsdienu sievietēm piemīt šis "mātišķais sindroms".

Kāpēc tā ir? Tāpēc, ka viņas vēlu dzemdē bērnus, bet bioloģiskais pulkstenis jau tikšķ un liek tapt par māti. Šīm sievietēm pēc 30 jau gribas kādu auklēt, par kādu rūpēties. Un, ja viņai trāpās ceļā vīrietis, tas top "ielikts pamperos", knupis mutē un aiziet!" situāciju spilgti vizualizē psihologs.

"Fiziskajām rūpēm līdzās nāk norādījumi un pamācīšana. Tāpēc iesaku piedzemdēt bērnus un tad tas viss pats pazudīs."

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu