Elita Patmalniece radījusi stilīgus tērpus izrādei “Ah…Liz”

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Tērpu māksliniece Elita Patmalniece ir izveidojusi krāšņus tērpus iluzionistu Daces un Enriko Pecolli jaunajai izrādei “Ah…Liz”, kura savas pirmizrādes pieredzēs jau šajā nedēļas nogalē, Rīgas Kongresu namā.

Izrādes unikālie un košie tērpi ir radīti iedvesmojoties no grāmatām “Alise Brīnumzemē” un “Alise Aizspogulijā”. Šie tērpi Latvijā būs apskatāmi vien trīs reizes, jo pēc tam izrāde “Ah…Liz” dosies pasaules turnejā.

„Šī ir ekskluzīva iespēja Latvijas iedzīvotājiem pirmajiem redzēt mūsu jauno izrādi, kurai iedvesma ir nākusi no pasaulē zināmā „Alises Brīnumzemē“stāsta. Tā būs teatralizēta cirka izrāde ar specefektiem, 3D projekcijām, iluzionisma mākslas pielietojumu, piemēram, Alises auguma izmēra pārvērtībās vai Cepurnieka triku un joku vērošanā, kā arī skatītāji dosies piedzīvojumos Maģiskajā dārzā un Karalienes pilī, sekos līdzi gaisa akrobātiskajiem šoviem un citiem „Alises Brīnumzemes“ cienīgiem brīnumiem.“ stāsta izrādes autore Dace Pecolli.

Foto: publicitātes

Izrādē piedalīsies mākslinieki no Amerikas, Itālijas, Ukrainas un Krievijas. Mūziku izrādei ir radījis lieliskais komponists Enzo de Roza no Kanādas. Īpašas vizuālās dekorācijas nodrošinās netradicionālas formas ekrāni, kuros video mākslas ainavas tiks projicētas ar īpašo 3D mapinga sistēmas palīdzību, turklāt visu vizuālo videomākslas materiālu ir izstrādājuši paši iluzionisti Pecolli.

Foto: publicitātes

Skatuves scenogrāfiju papildinās īpaši veidotas dekorācijas atbilstoši brīnumzemes un aizpogulijas tēmai. Izrādē „Ah ... Liz“ tiks izmantoti dažādi specefekti – piena dūmu paklājs, krāsaini ziepju burbuļi un citi vizuāli brīnumi. Izrāde būs interaktīva ar aktīvu skatītāju līdzdalību, tā ir paredzēta kā pieaugušajiem, tā arī bērniem.

Izrāde “Ah … Liz” Latvijā būs skatāma vien trīs reizes – 19. oktobrī, pulksten 16.00 un 19.00 un 20. oktobrī, pulksten 12.00. Pēc tam „Ah ... Liz“ uzsāks savu pasaules teātru tūri.

Biļetes var iegādāties visās Biļešu Serviss kasēs Latvijā un Biļešu Serviss mājaslapā: 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu